El Servei Local de Català imparteix un curs de redacció de cartes i correus electrònics

1690

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa acollirà el proper dimarts 16 de maig, de 13.30 a 16.00h, el taller ‘Redacció de cartes i correus electrònics’, a càrrec del Servei Local de Català de Martorell (Consorci per a la Normalització Lingüística). La inscripció resta oberta fins a omplir les places disponibles.

En l’activitat diària les comunicacions escrites són una part fonamental de les relacions que mantenim. Els correus electrònics i les cartes formals representen una part important d’aquestes comunicacions. A la sessió es treballaran aspectes que són clau per poder redactar de manera efectiva aquest tipus de textos.

L’objectiu és perfeccionar la redacció lingüística en les relacions comercials a l’hora de redactar cartes i correus electrònics formals. El curs s’adreça a empreses, comerços i públic en general que faci servir el català en les relacions comercials i vulgui aclarir els seus dubtes.

El tècnic responsable del Servei Local de Català, Andreu González, serà l’encarregat d’impartir la sessió, que inclourà teoria i exercicis, estructura del missatge, tractaments, fraseologia, errades habituals, convencions, llenguatge no-sexista i recomanacions.

La formació es realitzarà a la sala de conferències Molí Empresa del Centre de Promoció Econòmica de Martorell (Camí del Riu, s/n 08760 Martorell).
Inscripcions online