El Servei Local de Català oferta un curs Bàsic 1 intensiu aquest juliol

609
Foto: Servei Local Català

El proper mes de juliol, el Servei Local de Català (SLC) de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), ofereix un curs de català Bàsic 1 intensiu. El curs s’impartirà de dilluns a divendres de 9.30 a 12.30h. Té, doncs, una càrrega lectiva de 45 hores. Començarà el 3 de juliol i s’acabarà el 21 del mateix mes.

El Bàsic 1 està pensat per a aquelles persones que volen estudiar català sense tenir-ne coneixements previs i ja dominen l’alfabet llatí. Aquest curs és presencial i tindrà lloc a l’aula de català del SLC, al Complex Educatiu (c. de Josep Tarradellas, 11).

La inscripció serà de forma presencial el 27 i el 28 de juny, de 9.30 a 13.30h. També es podrà fer en línia a través de la pàgina www.cpnl.cat.

El curs Bàsic 1 és gratuït, si bé l’alumne haurà d’adquirir el quadern d’exercicis del nivell, que té un preu d’uns 10 euros. Es recomana que l’adquireixi en alguna llibreria o papereria martorellenca que sigui col·laboradora del programa del Voluntariat per la llengua. En el conjunt del CPNL també s’oferiran cursos presencials dels nivells Inicial, Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3.

Per inscriure’s a un curs de català, cal un document d’identitat vigent (DNI, NIE o passaport). Els menors d’edat de 16 o 17 anys poden fer aquests cursos si completen l’autorització del pare, mare o tutor legal.