El Vicente Aleixandre sol·licita el NIF de la seva cooperativa CUEME i coneix els seus padrins

979

Els alumnes de 5è de Primària de l’Escola Vicente Aleixandre, participants al projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’ (CUEME) van visitar dilluns el Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner per sol·licitar el NIF de la seva cooperativa. A més, també van conèixer els seus padrins, la Mèlody Pulgarín i el Michael Mandahl, de Sirius English Academy de Martorell.

En aquesta visita els representants de la cooperativa Musvites del Vicente Aleixandre van tramitar la sol·licitud del NIF amb la cap del Departament de Promoció Econòmica, Carme Moles, i les tècniques Ana Millán i Dolors Fernàndez. Els alumnes, abans de demanar el NIF, van haver de preparar tota la documentació relativa a la petició i van crear els estatuts, l’acta de constitució i la fitxa de cooperativista. Finalment, van omplir una sol·licitud adaptada per aconseguir el carnet que valida la seva cooperativa i els adjudica un número de NIF.

Els representants legals escollits en votació pels mateixos companys van signar la constitució de les cooperatives. El proper pas serà la creació del seu logotip i definir els productes que han d’elaborar per posar a la venda.

Per aquest motiu també van duu a terme un taller de logotip, per tenir coneixements i saber consells per crear la imatge de la cooperativa. Aquest taller es va fer amb la col·laboració d’una empresa de Martorell, la dissenyadora gràfica, Laura Soriano, detalla Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

Durant aquesta jornada els alumnes van poder visitar les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica i el Viver d’Empreses Molí Empresa.