Els aficionats als videojocs juguen i competeixen a la ‘Gamer Summer’ al Centre Cultural

1895
Gamer Summer Baix Llobregat
Gamer Summer Baix Llobregat

L’associació juvenil Social Lovers & Gamers, amb el suport de la botiga WePlay de Martorell, ha organitzat aquest divendres la ‘Gamer Summer Baix Llobregat’ al Centre Cultural. Els assistents han pogut jugar gratuïtament a videjocs com Mario Kart o Pokèmon Sol y Luna. Els més avesats han competit als torneigs de Rocket League i FIFA 2017. Els participants han rebut la visita de l’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera.

L’entitat volia crear “un esdeveniment d’estiu per acollir joves interessats en el món dels videojocs i encabir les novetats que tenen més tirada”, ha dit Albert Gil, membre de Social Lovers a Martorell. Els organitzadors han incentivat la jornada amb “premis per un valor total de 200 euros en comandaments, perifèrics per a consoles o personalitzacions per a PlayStation”, gentilesa de la botiga WePlay.

Albert Gil, membre Social Lovers & Gamers

El primer premi del torneig Rocket League, un videojoc que barreja el futbol i els cotxes, ha estat per Àlex (Martorell), el segon premi per Alejandro (Madrid) i el tercer per Nil (Martorell). En la competició FIFA 2017 el guanyador ha estat Fran (Martorell), seguit de Rubén (Martorell) i Martín (Martorell). Els guanyadors s’han emportat un comandament per a PlayStation 4, els segons uns auriculars gamers i els tercers un vinil per a la seva consola.

Albert Gil ha remarcat que la finalitat de la cita ha estat “fer comunitat a Martorell i anar creixent perquè poc a poc hi hagin més interessats. Crear aquests esdeveniments perquè la gent es reuneixi, fer xarxa i compartit tots plegats”. Jugar, compartir i gaudir de les consoles, però moderant el temps de joc i amb continguts que no fomentin la violència.