Els comerciants de La Vila se sumen a aquest diumenge festiu celebrant la Fira de Nadal

1301

Una vintena de comerciants associats de La Vila celebraran diumenge 18 de desembre la Fira de Nadal, des 10.00 a 20.00h. Ho faran exhibint a l’exterior de les botigues els seus productes de la temporada nadalenca, i també amb la instal·lació de 25 parades d’artesania. Paral·lelament, els comerciants oferiran als clients butlletes per participar en el sorteig d’una panera gegant de Nadal.

El tècnic de Mercats, Comerç i Consum de l’Ajuntament de Martorell, Ferran Riera, explica que “a la Fira de Nadal de La Vila, una vintena de comerços de la plaça de l’Església i els carrers del Mur, Lloselles, d’Anselm Clavé i de Francesc Santacana mostraran els seus productes a l’exterior dels establiments. A més hi haurà unes 25 parades de productes d’artesania, que els vianants trobaran al carrer de Francesc Santacana i la plaça de la Vila”.

Enguany, la Fira de Nadal dels comerciants de La Vila coincideix amb la celebració dels 25 anys de La Marató, i la seva aportació a la cita solidària serà l’organització d’una activitat de fer cagar el tió per als més petits, a les 11.00h.

Panera gegant i altres activitats
Amb la voluntat de fomentar el consum als establiments associats, els botiguers estan repartint durant aquests dies entre els seus clients unes butlletes a emplenar amb les dades personals per participar en el sorteig d’una panera gegant. En la confecció d’aquest premi hi han contribuït més de 50 comerços. Conté joguines, roba, complements, aliments, begudes i vals de compra. El guanyador o guanyadora es coneixerà el proper dilluns 2 de gener de 2017 amb la celebració del sorteig al carrer. La panera es pot veure aquests dies a l’establiment Ifotocat –antic Cal Porta-, al carrer de Francesc Santacana número 7.

Els comerciants de La Vila fomentaran l’ambientació nadalenca tot exhibint tions de Nadal. A més, col·laboraran amb l’Associació d’Artistes Plàstics i el seu president, l’artista Paco Arasa, farà un castell amb tions al Muxart, Espai d’Art i Creació Contemporanis.