Els equips martorellencs es queden a només un pas de la final estatal del torneig Cruyff Courts 6vs6

1945
Semifinal torneig Cruyff Courts 6vs6
Semifinal torneig Cruyff Courts 6vs6

Els equips martorellencs que han participat a la semifinal del torneig Cruyff Corts 6vs6 al Cruyff Court de Martorell han caigut davant els equips d’Igualada, amb qui es disputaven una plaça a la final estatal. La representació martorellenca, de les escoles Juan Ramón Jiménez (en masculí) i Mercè Rodoreda (femení) van ser els vencedors de la jornada prèvia que va disputar-se el 7 de maig passat.

El Juan Ramón Jiménez ha perdut per 0-4 en el primer partit de la jornada, contra l’Escola Federico García Lorca, mentre que l’Escola Mercè Rodoreda ha caigut per 1 a 3 davant l’Escola Emili Vallès.

Els partits han tingut una durada de tres parts de 10 minuts cadascuna i els dinamitzadors i responsables de la jornada han sigut voluntaris i treballadors del Departament d’Esports del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell.

A la jornada han assistit l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports Belén Leiva, que han presenciat les dues semifinals que han tignut lloc al Cruyff Court ubicat al Camp de Les Carolines.