Els Mossos denuncien in fraganti una partida de pòquer il·legal a Martorell

481

Els Mossos d’Esquadra de la Regió Metropolitana Sud juntament amb patrulles de seguretat ciutadana de la comissaria de Martorell van fer, divendres 20 de novembre, una inspecció policial en un bar del municipi. Els agents tenien indicis que s’hi celebraven partides il·legals de pòquer.

En el moment de la inspecció hi havia quaranta persones a l’interior del bar, vuit de les quals jugaven una partida de pòquer amb apostes. Com que la partida s’estava jugant quan els agents de paisà van entrar al bar, els mossos van identificar clarament qui eren els jugadors que hi participaven. També van observar qui feia les tasques de crupier o banca amb l’objectiu d’intervenir el maletí amb les fitxes de diferents valors.

Els jugadors van ser denunciats per participar en la partida il·legal i el propietari del bar per permetre en el seu establiment una activitat inclosa en el catàleg de jocs prohibits. En conseqüència, la Direcció General de Tributs i Joc iniciarà l’expedient administratiu corresponent que pot suposar multes econòmiques de fins a 300.000 euros en el cas de les faltes molt greus.