La secció de pàdel del CN Martorell dóna a conèixer els seus conjunts en competició

590

Els cinc equips de la secció de pàdel del Club Natació Martorell han desfilat, aquest migdia, al Complex Esportiu La Vila en l’acte de presentació de la temporada 2015-16. Els cinc equips que prenen part en la Lliga Interclubs PadelCat. Amb tres conjunts masculins i dos femenins, l’entitat martorellenca repeteix per quart any consecutiu en aquesta competició. Abans, però, havia competit a la lliga de la Federació durant tres temporades, set cursos seguits de pàdel a Martorell.

Pel que fa a la categoria masculina, el primer equip juga a la Segona Categoria, mentre que el segon i el tercer conjunt competeixen a Tercera Categoria en grups diferents. En total, 41 esportistes. En femení, l’entitat compta amb dos equips. El primer milita a Segona Categoria i el segon a Tercera, i entre aquests dos conjunts s’apleguen fins a 33 jugadores de pàdel.

Jornada de pàdel solidari

El dissabte 19 de desembre tindrà lloc el torneig solidari de pàdel al CE La Vila adreçat al programa de recapte d’aliments de Creu Roja Baix Llobregat. La jornada, de 9.00 a 20.00 hores, hi participaran jugadors dividits en les categories masculina, femenina i mixta.

Aquells que vulguin participar-hi han d’inscriure’s a padelmartorell@gmail.com fins al 15 de desembre. El preu de la inscripció són 10 euros i 3k de menjar per participant.