Emprenedors coneixen Facebook i WhatsApp Business per millorar els seus negocis

121

Una dotzena de persones ha participat en el curs online ‘Facebook i WhatsApp per a negocis’, organitzat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell amb el suport de la Diputació de Barcelona. Les sessions han servit per conèixer les novetats que aporten aquestes xarxes socials als negocis a l’hora de millorar la comunicació amb els clients.

El curs ha tingut una durada total de 13,5 hores, distribuït en tres sessions de 4,5 hores, a través de la plataforma Zoom. La formació ha anat a càrrec de Meri Farrés, orientadora i consultora en Noves Tecnologies i coordinadora de la consultora Coaching Tecnológico.

Els participants s’han capacitat vers les eines de Facebook i WhatsApp Business per tal d’aplicar-les als seus negocis i projectes empresarials presents o futurs. Amb una metodologia pràctica, la formadora ha comprimit amb èxit els coneixements necessaris perquè l’alumnat obtingués el màxim profit.

Durant les diferents sessions, els participants han conegut en profunditat i de manera pràctica el màrqueting online a través de WhatsApp i les novetats que aporta WhatsApp Business als negocis per comunicar-se de forma més efectiva amb els clients, així com el funcionament i les novetats de Facebook en l’àmbit d’empresa per poder utilitzar-la en el seu dia a dia amb èxit.

Oferta accions formatives 2021

A continuació us detallem les accions formatives programades durant l’any 2021 als diferents municipis adreçades a persones emprenedores i empreses, per inscripcions cliqueu als enllaços corresponents:

‘Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci’: 16 i 18 de juny, de 13.00 a 17.00h, a Abrera (teleformació).

‘Google Adwords Express: Publicitat a la xarxa per a negocis de proximitat’: 16 i 17 de juny, de 9.30 a 11.30h, a Sant Esteve Sesrovires (teleformació) (teleformació: Google Meet).

‘Comptabilitat per a no comptables: Aprèn les línies bàsiques’: 20, 22, 27 i 29 de setembre, de 14.30h a 16.30h, a Sant Andreu de la Barca (teleformació Zoom).

‘Les 12 úniques maneres de captar clients’: 28 i 30 de setembre, de 9.00 a 14.00h, a Martorell (teleformació).

‘Com iniciar un negoci que viu de les xarxes socials’: 1 i 4 d’octubre, de 13.00 a 17.00h, a Abrera (teleformació).

‘Indústria 4.0: Aplicacions pràctiques per fer créixer la teva empresa’: 6, 13, 20 i 27 d’octubre, de 9.00h a 13.00h, a Sant Andreu de la Barca (teleformació: Google Meet).

‘Google AdWords Express: publicitat a la xarxa per a negocis de proximitat’: 7 i 14 d’octubre, de 09.30 a 11.30h, a Castellví de Rosanes (teleformació).

‘Big Data per a emprendre. No et perdis cap oportunitat de negoci amb eines gratuïtes’: 19 i 21 d’octubre de 2021, de 9.30 a 13.30h, a Martorell (teleformació).

‘Cinc estratègies i quatre tècniques in fal·libles per fidelitzar clients. Accions de màrqueting durant i post COVID-19’: 2 i 4 de novembre, de 9.30 a 13.30h, a Olesa de Montserrat (teleformació).

‘Instagram i Twitter per a negocis’: 3, 5 i 10 de novembre, de 09.30 a 14.00h, a Castellví de Rosanes (teleformació).

Inscripcions

Les accions formatives són gratuïtes, a l’alumne no li suposa cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i pels Ajuntaments participants. Les formacions es realitzen enguany de manera telemática gestionades pels diferents serveis de Promoció Econòmica dels municipis participants i es detalla la plataforma utilitzada en cada formació.

Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent al web del Molí Empresa o presencialment a cada servei de Promoció Econòmica dels diferents municipis participants.

Més Informació