Empresaris locals del sector esportiu esmorzen amb l’alcalde al Molí Fariner

478
'Esmorzars amb l'alcalde'

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa ha albergat aquest divendres la 14a edició dels ‘Esmorzars amb l’alcalde’. En aquesta ocasió, el batlle Xavier Fonollosa, acompanyat de la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, ha mantingut una trobada amb empresaris del sector esportiu per conèixer de primera mà les seves necessitats, inquietuds i projectes futurs.

Els ‘Esmorzars amb l’alcalde’ és un espai distès de comunicació i aproximació entre empreses i administració on es fa palesa la necessitat de treballar conjuntament per continuar posicionant el municipi com a pol d’atracció empresarial i de talent.

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell treballa per donar resposta als nous reptes que presenten els diferents sectors empresarials que operen al municipi. És el punt de trobada de les empreses perquè, de forma conjunta, es puguin dissenyar i treballar programes adequats al nostre teixit empresarial establint vincles de cooperació públic-privats.

A la trobada d’avui hi ha assistit Carla Vargas del centre Estima’t Pilates (carrer de Francesc Macià, 29), on s’imparteix pilates i ioga per a tota mena de persones, tant si comencen des de zero com si ja tenen experiència en alguna de les disciplines. A més, l’empresa apadrina les cooperatives de l’Escola José Echegaray al programa ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’.

Juan Carlos Rivera de Rivera Fit Centre (carrer de Francesc Santacana,7), dedicat a la fabricació, explotació i comerç de productes químics en general i, en particular de carbonat de sosa, sosa càustica i els seus derivats, clor i productes clorats, productes peroxidats i polímers orgànics.

Alejandro Briatore, soci fundador de Funcional Friends (Crossfit 4 Quality), una empresa formada per quatre socis que s’ubica al carrer Indústria, 8 (Polígon La Torre) l’any 2023, com al primer box oficial de crossfit.

Ignacio Mariño, fundador i executiu en cap de Nomad Salud (carrer de Puig del Ravell, 61), un centre de rehabilitació i fisioteràpia on es realitzen classes grupals i particulars.

Sheila Sánchez i Daniel Parras, copropietaris d’Olympia Fitness Club (carrer de Puig del Ravell, 39-43), gimnàs centre de fitness on s’ofereixen classes dirigides i entrenaments personalitzats a més d’altres serveis.

Roger Guixà, fundador i executiu en cap de Paradís Fitness (plaça del Sol, 10. Local 2), empresa consolidada a Martorell que dona serveis de gimnàs, fisioteràpia i sala de musculació.

I Roger Roijals, propietari i executiu en cap de Viu Més Salut i Fitness (carrer de Francesc Macià, 23), centre d’entrenament especialitzat en la pèrdua de pes i readaptació.