En marxa una nova temporada de l’Aula d’Estudis a la Biblioteca

182
Aula d'Estudis

La Biblioteca Martorell torna a habilitar des d’aquest dilluns 10 de maig i fins el 22 de juny l’Aula d’Estudis. Els usuaris disposaran durant tots els dies de la setmana d’un ampli horari de matí i tarda per estudiar i preparar treballs i exàmens. A l’igual que en l’anterior cita de gener i febrer, se seguiran les mesures sanitàries vigents i l’aforament es controlarà i limitarà al 50%.

L’Aula d’Estudis es posa en marxa des d’avui i durant les properes sis setmanes. Serà de manera ininterrompuda de dilluns a diumenge, de 10.00 a 14.00h i de 16.00 a 20.30h. És un servei pensat per als estudiants “que tinguin la necessitat de trobar un espai de tranquil·litat i concentració per estudiar i dedicar temps a la vida acadèmica”.

Així ho destaca la regidora de Joventut de l’Ajuntament de Martorell, Raquel Sans, qui destaca que l’espai “garanteix l’accés gratuït a Internet amb una òptima connexió, disposa d’endolls per connectar aparells electrònics i portàtils i té una bona il·luminació. Creiem que és un espai adient”.

Raquel Sans, regidora de Joventut de l'Ajuntament de Martorell

Com ha estat habitual en les darreres cites, el servei s’adapta al protocol de seguretat i salut propi del moment. “Els usuaris s’hauran de posar gel hidroalcohòlic, hauran de dur posada la mascareta tota l’estona que siguin a dins i mantenir la distància de seguretat de metre i mig”, comenta la directora de l’equipament, Mercè Parera.

Mercè Parera, directora de la Biblioteca Martorell

Per facilitar el seu seguiment, els usuaris disposaran d’un dispensador de gel hidroalcohòlic a l’entrada de la Biblioteca. Ja al primer pis, els seients estaran convenientment senyalitzats per a que els usuaris sàpiguen quins poden utilitzar i quins no.