S’obren les inscripcions a ‘L’Estiu a l’Escola’, esport i jocs de 3 a 12 anys

608
Activitats esportives escolars

El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) ha obert les inscripcions al nou programa d’activitats ‘L’Estiu a l’Escola’. Es tracta d’una proposta d’activitats lúdiques i esportives matinals per a infants de 3 a 12 anys a sis escoles de Martorell, que se celebraran entre el 28 de juny i el 30 de juliol. La data límit per a les inscripcions és el 31 de maig, al web o a les oficines del PMSAPM.

‘L’Estiu a l’Escola’ inclou activitats físiques, esportives i lúdiques per als infants, per a potenciar la seva formació integral, desenvolupament personal i construcció del coneixement. A través de l’activitat física i la salut, aprendran a controlar les habilitats motrius bàsiques, introduir hàbits higiènics i establir en el joc un mitjà de relació, de divertiment i d’ús del lleure. Alhora, esdevé una continuïtat del programa ‘Esport Educatiu a l’Escola‘, en el marc del projecte Martorell 360º.

Gerard Mimó, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, detalla que “els nens i nenes podran apuntar-se a la seva escola o a qualsevol altre centre que desenvolupi l’activitat: Els Convents; Juan Ramón Jiménez; José Echegaray; Vicente Aleixandre; Lola Anglada i Mercè Rodoreda, en crear-se una nova bombolla de convivència estival”, amb grups estables.

Gerard Mimó, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Martorell

Les sessions seran matinals -de 09.00 a 13.00h-, es faran en diferents espais dels centres educatius -gimnàs, pistes esportives o aules- i s’oferirà a les famílies la possibilitat d’afegir un servei d’acollida -de 08.00 a 09.00h- i un altre de menjador -de 13:00h a 15:00h-. En tots dos casos, es podran contractar de forma setmanal o mensual. Totes les activitats es regiran pel Protocol Específic de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Les inscripcions es poden fer des d’ara i fins el 31 de maig, en aquest enllaç o bé a qualsevol de les oficines del PMSAPM. El regidor destaca que “l’objectiu de l’Estiu a l’Escola és que cap infant es quedi sense fer activitat esportiva i que pugui fer la que vulgui”.

Gerard Mimó, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Martorell

Per a més informació es pot consultar el web del PMSAPM o enviar un correu electrònic a correu electrònic a activitatsestiu@martorell.cat. A més, la Regidoria d’Esports organitzarà una reunió informativa en línia a través del Canal de Youtube de l’Ajuntament el dilluns, 21 de juny, a les 17.30h.