Engega la programació de teatre infantil amb un abonament familiar

818
Presentació de la temporada de la Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell reprèn la programació de teatre i ofereix un abonament de tardor per veure les 3 obres que es faran a la nostra població en els propers mesos. Serà a un preu únic de 9 euros, tant per a infants a partir de 3 anys com per a adults. L’abonament es podrà adquirir exclusivament al web de l’entitat.

La temporada estable de teatre per a infants i joves engega el 3 d’octubre (12.00h, El Progrés), amb Sopa de pedres, a càrrec de la companyia Engruna Teatre. La seguiran el Miramiró de la companyia Baal (7 de novembre), i Hamelí de Xip xap (12 de desembre), també a les 12.00h i a El Progrés. Al comprar l’abonament per a les tres sessions, es rebrà un correu electrònic amb codis per treure les entrades numerades de cadascuna d’elles.

“Serà una programació per dibuixar somriures, de qualitat, diversa i accessible, i podreu adquirir els abonaments des d’ara a la web”, explica la responsable de premsa Anna Porta.

Anna Porta, responsable de comunicació de La Xarxa

El primer dels muntatges serà Sopa de pedres. Un xou “de titelles, que ha guanyat el premi Xarxa Alcover de la Mostra d’Igualada 2021. Parla de l’Alma, una nena que, fugint del seu país, arriba a un poble on ningú vol compartir res. Parla de les persones estrangeres i refugiades que són percebudes com una amenaça per la societat d’acollida, i de la força de la cooperació i del treball en equip”, diu Porta.

L’Alma farà servir l’enginy i la intel·ligència a l’hora de fer una sopa de pedres que transformi l’individualisme en una feina en equip, i donarà una lliçó de vida a tots aquells que inicialment li havien tancat la porta.

Anna Porta, responsable de comunicació de La Xarxa

En tots els espectacles es duu a terme un protocol de prevenció COVID-19 i es demanaran mesures individuals als assistents. L’Ajuntament desinfecta diàriament l’espai; facilita la dispensació de gel hidroalcohòlic; manté les distàncies de seguretat en l’aforament i disposició dels seients; aplica un accés i sortida del recinte esgraonats per fileres de la mà dels acomodadors i no facilita cap full de mà ni format en paper.

Els assistents hauran de mantenir una distància de seguretat d’1,5 metres, dur mascareta, arribar al teatre amb prou antelació, portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar el contacte amb paper i facilitar el telèfon i el correu electrònic. Des de l’organització es recorda a qualsevol assistent que si pensa que pot tenir símptomes de la COVID-19 o que ha estat en contacte amb un diagnosticat del virus, desisteixi d’assistir-hi.