Entitats africanes parlaran del procés sobiranista amb Carme Forcadell aquest dissabte

670

Diverses entitats de caire cultural i social que aglutinen persones nouvingudes d’origen africà organitzen aquest dissabte a la tarda a la plaça de les Cultures un acte per explicar el seu posicionament favorable a la creació d’un nou estat català. La finalitat de l’acte és el d’apropar-se a les persones nouvingudes de Martorell. Una de les persones que hi intervindran serà l’actual presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell.

L’acte l’organitzen les associacions culturals africanes Igbo Amaka Cultural Grup –vinculada a la cultura nigeriana-, i Ghana Association Pel Desenvolupament of Martorell & Sant Andreu de la Barca, a més de l’Associació Oudiodial para la Ayuda Social Mutua i el Casal Francesc Riera, i també hi prèn part la CASC, la Coordinadora d’Associacions Senegaleses de Catalunya.

La xerrada començarà a les 18.30h a la plaça de les Cultures, i la conduirà el periodista Carles Solà. Comptarà amb les intervencions de Saoka Kingolo –de la sectorial d’Immigració de l’Assemblea Nacional Catalana- i Abdou Mawa N’Diaye –secretari de la Coordinadora d’Associacions Senegaleses de Catalunya-. L’acte és obert a tothom, però molt especialment enfocat a explicar el procés a persones nou vingudes.

Presència de Carme Forcadell i de l’ANC
Ha confirmat també la seva assistència i intervenció a l’acte la presidenta de l’ANC Carme Forcadell, entitat que, a través de la seva sectorial martorellenca, esdevé col·laboradora en l’acte.