Eric Garcia: “Tornar al Barça és un somni fet realitat”

9497

El martorellenc Eric Garcia ha estat presentat aquest migdia com a nou jugador del FC Barcelona per a les properes cinc temporades i ja ha trepitjat la gespa del Camp Nou vestit de blaugrana. El jugador ha estat acompanyat dels seus pares i la seva germana, i ha insistit en que tornar al FC Barcelona, el club on va formar-se durant nou cursos, suposa “complir un somni”. El pas pel Manchester City durant les últimes quatre temporades ha fet de Garcia un central jove que reforçarà la línia defensiva de l’equip.

Garcia ha passat la revisió mèdica, ha signat el contracte aquest migdia a la Llotja president Suñol i ha fet la primera compareixença com a jugador blaugrana davant dels mitjans després de ser a la gespa del Camp Nou. Somrient, ha ha reblat que és el “final d’un camí que va començar quan era prebenjamí”.

Ambiciós i amb fam de títols

El defensa martorellenc ha arribat lliure d’Anglaterra després d’haver acabat el contracte amb el Manchester City i ha parlat davant del president del FC Barcelona, Joan Laporta, el vicepresident esportiu, Rafa Yuste, i el director de futbol Mateu Alemany sobre la nova etapa que comença. “Els dos (club i jugador) volíem arribar al lloc on som, i tornar al Barça és un somni fet realitat”, ha confessat.

Eric Garcia, jugador FC Barcelona

“Tinc moltes ganes que comenci la temporada i aconseguim coses grans amb els aficionats”, ha apuntat després de vestir-se de curt de blaugrana. El Camp Nou, buit avui d’espectadors a causa de les restriccions imposades per la pandèmia, l’ha rebut acompanyat pels mitjans de comunicació.

Eric Garcia, jugador FC Barcelona

El president Joan Laporta ha parlat d’un “dia històric” amb l’arribada del central martorellenc i li ha agraït “l’esforç i les ganes per tornar a casa”. Garcia és el segon fitxatge que el president blaugrana oficialitza després de guanyar les eleccions. El Kun Agüero n’ha estat el primer i va ser presentat ahir.

Joan Laporta, president FC Barcelona

Eric Garcia ha subratllat els valors que li ha donat el Barça i amb els qual ha crescut des de les categories inferiors, i amb la intenció d’adaptar-se a l’exigència que proposi el tècnic blaugrana, ha admès que “he d’estar preparat per jugar on l’entrenador em demani, la competència als centrals al Barça és molt alta i és molt sa, ens farà millorar”.

Eric Garcia, jugador FC Barcelona

Cridat per Luis Enrique a la llista definitiva de la selecció estatal per a l’Eurocopa, viatjarà demà per reunir-se amb la concentració que es prepara a Las Rozas (Madrid) abans que comenci el torneig continental de seleccions.