Negocis locals creen la seva pròpia pàgina web corporativa al Molí Empresa

307
Wordpress Molí Empresa

Una desena de persones empresàries i emprenedores ha participat en la formació ‘El teu web amb WordPress’ per a la creació de webs corporatius. La sessió s’ha fet de manera presencial al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, amb el suport de la Diputació de Barcelona i en col·laboració amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord.

El curs ha tingut una durada total de 20 hores, distribuït en cinc sessions de quatre hores cadascuna i ha estat impartit per la formadora Helena Casas, especialitzada en marca personal i digital. Els participants han après a crear el seu propi web corporatiu amb el gestor de continguts WordPress, aplicant els aspectes principals del màrqueting digital i del SEO (posicionament natural a Google).

Amb una metodologia totalment, pràctica i molt didàctica, la formadora ha donat a conèixer com donar d’alta la plataforma de proves per disposar d’allotjament web i instal·lar el WordPress, entendre l’estructura d’un web corporatiu, i la diferència entre pàgines, i entrades del blog. Els participants han assolit coneixements de SEO bàsic per a poder posicionar correctament els continguts generats a Google.

Durant les diferents sessions presencials els participants han conegut en profunditat i de manera pràctica el funcionament de l’apartat de blog, i els motius pels quals és recomanable que un web corporatiu en disposi per millorar el seu posicionament natural, aprenent a gestionar el contingut multimèdia: pujar imatges però també inserir contingut com ara vídeos de Youtube, i entendre la necessitat de les actualitzacions i la correcta gestió dels usuaris i els comentaris.

Finalment, Casas ha mostrat als alumnes les diferents opcions de plantilles gratuïtes o de pagament, com configurar la plantilla per desenvolupar un web corporatiu i com gestionar els ginys i plugins més interessants per adquirir funcionalitats extres al lloc web.

Els participants han valorat molt positivament aquesta formació, ja que han aconseguit crear el seu web corporatiu i han pogut aplicar de manera pràctica els coneixements assolits durant el curs.

Oferta accions formatives 2021

‘Coneix quines tecnologies i xarxes socials et poden ajudar a difondre la teva marca personal i el teu negoci’: 2 i 4 de juny, de 09.30 a 13.30h, a Collbató (teleformació).

‘Vull vendre per Internet, però, per on començo? Pautes per començar en el món de l’e-commerce’: 7 i 14 de juny, de 9.30h a 13.30h, a Sant Andreu de la Barca (Google Meet).

‘Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci’: 16 i 18 de juny, de 13.00 a 17.00h, a Abrera (teleformació).

‘Google Adwords Express: Publicitat a la xarxa per a negocis de proximitat’: 16 i 17 de juny, de 9.30h a 11.30h, a Sant Esteve Sesrovires (teleformació) (teleformació: Google Meet).

‘Comptabilitat per a no comptables: Aprèn les línies bàsiques’: 20, 22, 27 i 29 de setembre, de 14.30h a 16.30h, a Sant Andreu de la Barca (teleformació Zoom).

‘Les 12 úniques maneres de captar clients’: 28 i 30 de setembre, de 9.00 a 14.00h, a Martorell (teleformació).

‘Com iniciar un negoci que viu de les xarxes socials’: 1 i 4 d’octubre, de 13.00 a 17.00h, a Abrera (teleformació).

‘Indústria 4.0: Aplicacions pràctiques per fer créixer la teva empresa’: 6, 13, 20 i 27 d’octubre, de 9.00h a 13.00h, a Sant Andreu de la Barca (teleformació: Google Meet).

‘Google AdWords Express: publicitat a la xarxa per a negocis de proximitat’: 7 i 14 d’octubre, de 09.30 a 11.30h, a Castellví de Rosanes (teleformació).

‘Big Data per a emprendre. No et perdis cap oportunitat de negoci amb eines gratuïtes’: 19 i 21 d’octubre de 2021, de 9.30 a 13.30h, a Martorell (teleformació).

‘Cinc estratègies i quatre tècniques in fal·libles per fidelitzar clients. Accions de màrqueting durant i post COVID-19’: 2 i 4 de novembre, de 9.30 a 13.30h, a Olesa de Montserrat (teleformació).

‘Instagram i Twitter per a negocis’: 3, 5 i 10 de novembre, de 09.30 a 14.00h, a Castellví de Rosanes (teleformació).

Inscripcions

Les accions formatives són gratuïtes, a l’alumne no li suposa cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i pels Ajuntaments participants. Les formacions es realitzen enguany de manera telemática gestionades pels diferents serveis de Promoció Econòmica dels municipis participants i es detalla la plataforma utilitzada en cada formació.

Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent al web del Molí Empresa o presencialment a cada servei de Promoció Econòmica dels diferents municipis participants.

Més Informació