L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, busca 15 joves per formar com a agents TIC dins el nou projecte ‘Martorell Digital Help‘. Un programa d’inserció laboral destinat a millorar l’ocupabilitat dels joves en atur amb perfil acadèmic baix que vulguin orientar-se laboralment cap al sector de les noves tecnologies. Es posarà en marxa al juliol per donar suport digital a la ciutadania i al petit comerç local.

El projecte “va néixer arrel de la situació generada per la pandèmia que va aflorar les necessitats urgents de capacitar digitalment tant a la ciutadania com al petit comerç”, explica Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica de Martorell. “Es formarà un grup de joves com a agents TIC que puguin ajudar a millorar les competències digitals de la ciutadania i de la petita i mitjana empresa, per tal que ningú es quedi enrere en aquesta digitalització de xoc”.

‘Martorell Digital Help‘ vol “incidir en l’atur juvenil i aflorar el talent jove que és capaç d’implicar-se en la societat i aportar els seus coneixements per millorar el seu benestar donant suport a la comunitat”. apunta Moles.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

Les persones interessades han de tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, empadronades o vinculades a Martorell, i interès per orientar-se laboralment cap al sector de la digitalització.

Els participants faran, durant el mes de juliol, una formació de 50 hores en competències digitals al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner. El programa formatiu consta de diferents mòduls en els quals es treballaran les habilitats socials i comunicatives, i la capacitació TIC dels alumnes amb un posterior seguiment pedagògic i de tutorització.

Sessió informativa i Inscripcions

El proper 18 de juny, a les 10.30h, es farà la sessió informativa del programa. Les inscripcions es poden fer a través del web moliempresa.cat omplint aquest formulari en línea. També es poden adreçar, de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.30h, al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell (camí del Riu, s/n 08760 Martorell Tel. 93 775 31 01 moliempresa@martorell.cat o 630 88 45 28).