La Fira del Comerç i Medieval torna dos anys després amb una setantena de parades

507
Fira Comerç i Medieval 2021
Fira Comerç i Medieval 2021

La rambla de Les Bòbiles acull avui la Fira del Comerç i Medieval, dos anys després de la seva última edició. La primera celebra la 15a edició i la segona l’11a, sortint al carrer per oferir tota mena productes i activitats. Des de les 10.00h i fins les 20.00h, una setantena de paradistes seguirà mostrant els seus productes en una de les cites comercials més seguides dins l’agenda martorellenca.

Unes 30 parades de negocis martorellencs han omplert la rambla de Les Bòbiles, amb productes tèxtils, esportius, ofera immobiliària o culturals. Després del primer tastet durant la Fira de La Primavera, la primera cita de l’any en què van sortir al carrer, els comerciants, sota la direcció de l’associació Nou Martorell, han tornat a exposar els seu gènere al públic, que podrà seguir comprant durant tota la tarda i fins el tancament.

En aquest sentit, dos dels propietàris presents a la fira, Ana Maria Blanco (Calçats Blanco) i Xavi Borrell (La Secre), han coincidit a destacar que l’afluència de públic ha estat molt bona malgrat les altes temperatures i creuen que fires com la d’avui són una bona oportunitat per “tornar a la normalitat”.

Ana Maria Blanco (Calçats Blanco) i Xavi Borrell (La Secre)

El president de Nou Martorell, Marc Casasayas, ha exposat que el públic està apropnat-s’hi amb ganes i creu que durant la tarda acabaran d’arrodonir una de les primeres jornades massives de compres aquest any.

Marc Casasayas, president Nou Martorell

El comerç, a bon ritme

L’equip de govern ha visitat la fira aquest migdia i ha pogut intercanviar opinions i sensacions amb els comerciants locals i les 40 parades de la fira medieval, consolidades a l’inici de l’estiu a Martorell. La regidora de Comerç, Rosa Cadenas, ha parlat de la bona rebuda per part dels comericants i del seguiment de les normes d’aforament i d’entrades i sortides. La Fira de primavera va ser un bon precedent, “va ser un èxit”, ha apuntat, “i ha servit per fer veure que no és tan difícil seguir les normes”.

Rosa Cadenas, regidora Comerç

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha apuntat a la recuperació continguda de l’activitat habitual i ha fet una crida a, “de mica en mica tornar a l’escenari previ a la pandèmia, que l’estiu i el bon ritme de vacunació poden ajudar a reprendre”.

Xavier Fonollosa, alcalde Martorell

La fira a la rambla de les Bòbiles s¡allargarà fins les 20.00h i està acompanyada, també, per la venda de vehicles als laterals del carrer, a banda de les parades de menjar, roba i accessoris que seguiran obert al públic durant tota la tarda.