Es crea el Martorell Pàdel Club, la primera entitat local dedicada a la pràctica d’aquest esport

4589
Pàdel Club Martorell
Pàdel Club Martorell

El Martorell Pàdel Club es convertirà en la primera entitat de pàdel martorellenca, després que la secció de pàdel que exisitia fins ara i el Club Natació Martorell hagin decidit separar els seus camins. Després de pràcticament dues dècades lligat a l’entitat del Complex Esportiu La Vila, el pàdel emprèn un nou rumb, i ho fa amb la creació d’un nou club, el Martorell Pàdel club.

Ahir a la tarda es va presentar la nova entitat als jugadors i simpatitzants del pàdel. A l’acte van assistir el vicepresident de la Federació Catalana de Pàdel Daniel Vives, l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i altres regidors del govern municipal. El nou club estarà dirigit per una junta gestora, que la integren Anna Puente, Salomé Pérez, Toni Cano, Lluis Carballido, Lluís Segarra, Luisa Luque, Marta Rams, Sílvia Casas, Marta Díaz, Oscar Herrero i Jose Maria Cobo. Aquesta junta s’encarregarà de dirigir l’entitat fins que, en sis mesos, se celebrin eleccions a la presidència.

La nova entitat assumirà els socis que estaven afiliats al Club Natació Martorell, i ho farà a partir del mes d’agost. L’ojectiu és, segons va explicar el responsable esportiu, Beto Tornielli, mantenir els cinc equips de la lliga PadelCat, així com els dos conjunts federats, la lliga social i l’escola de pàdel.

Beto Tornielli, responsable esportiu MPC

L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa va parlar sobre el creixement d’aquest esport i com Martorell també ha sigut innovador pel que fa a pistes per practicar-lo. A més, va recordar que la propera setmana començaran les obres del nou pavelló i que el pàdel comptarà amb sis pistes noves per acollir el nou club

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El vicepresident de la Federació Catalana de Pàdel, Daniel Vives, va destacar del pàdel la seva capacitat integradora, així com el potencial que Martorell tindrà amb les noves instal·lacions

Daniel Vives, vicepresident FCP

Fonollosa va ensenyar als qui eren presents els plànols del nou pavelló i la projecció de com quedarà la nova instal·lació esportiva d’aquí a dos anys. Una cinquantena d’assistents van rebre el nou club i van resoldre els dubtes amb la junta gestora que s’encarregarà fins que se celebrin les eleccions a la presidència.

El Club Natació Martorell es farà càrrec del pàdel fins al proper 31 de juliol. Serà a partir del mes d’agost quan el nou club de pàdel camini sol i assumeixi tot el que tingui a veure amb aquest esport.