Reconeixement als abonats esportius amb millor marca a la Cursa de 5 Km

700
Abonats esportius guanyadors Cursa 5 Km

La Regidoria d’Esports ha organitzat aquesta tarda el lliurament de trofeus als abonats dels serveis esportius municipals participants a la Cursa de Martorell de 5 quilòmetres del passat 20 de novembre. L’acte ha tingut lloc al Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) amb l’assistència del regidor d’Esports, Gerard Mimó, i del president del Martorell Atlètic Club, Sergio Cinto. A la prova van participar 450 corredors, 90 dels quals abonats dels serveis esportius municipals: 64 homes i 26 dones.

En categoria masculina, la primera posició va ser per a Joan Rodríguez Gallofré (0:19:13), la segona per a David Amat Torres (0:19:35), qui no ha pogut assistir avui i en el seu lloc ha pujat al podi Sergio Otero, i la tercera per a Andrés Rueda Jiménez (0:19:36). Pel que fa a la categoria femenina, Sonia Paez Rodríguez va quedar en primer lloc (0:23:45), en segona posició Maria Cordero Ramírez (0:24:08) i en tercera Alba Sevilla Fernández (0:24:41).

El regidor d’Esports, Gerard Mimó, ha dit que “el que pretenem amb aquest acte és reconèixer la participació dels abonats als serveis esportius municipals. D’aquesta manera, volem que la Cursa sigui molt més popular i que molta més gent s’hi apunti”. També ha destacat que “no són esportistes professionals, però han fet molt bones marques”.

Gerard Mimó, regidor d'Esports

Mimó ha valorat positivament la celebració de la 23a Cursa, que va fregar els 600 participants en totes les competicions. “Aprofitant que l’any vinent serem Ciutat Europea de l’Esport i que la Federació Catalana d’Atletisme ha anunciat que la Cursa de Martorell serà puntuable pel Campionat de Catalunya, ens agradaria que molta més gent hi prengués part, sobretot martorellencs i martorellenques”. El regidor ha avançat que la 24a edició de la Cursa de Martorell es correrà el 7 de maig de 2023.