Festa del Roser 8 d’octubre

2040

L’exposició Crea Zona Oberta ha obert portes aquest divendres al Muxart Espai d’Art i es podrà visitar fins al 9 de gener de 2022. Mostra les obres d’una quarantena d’artistes guardonats amb Menció d’Honor a la Biennal de València 2017 i 2019.

A la Piscina d’Estiu, descoberta de vins fruitats amb Joan Lluís Gómez, professor de sommelieria, responsable de la secció Taula de tast, de la revista Cuina i exsommelier del Restaurant Sant Pau, de Carme Ruscalleda.

Prop de 200 persones s’han aplegat a El Progrés en la XXV edició de la Trobada d’Entitats. La cita ha homenatjat el TIM Teatre i l’Associació de Veïns Font de la Mina, dues entitats que han celebrat les noces d’or i d’argent respectivament. També s’ha reconegut la trajectòria de Francesc Querol, a les noves entitats i a les altes i baixes a les juntes. La vetllada ha tingut un emotiu record per a les persones que ens han deixat durant la pandèmia.

I la cantant Beth ha captivat el públic d’El Progrés amb el seu cinquè àlbum Origen, on es reconcilia amb els seus inicis i amb la seva faceta d’autora. Temes guardats en un calaix que ara veuen la llum per lluir sense complexos a l’escenari.