Fins al 9 de febrer es rebran candidatures als Premis de l’Activitat Física i l’Esport

695
2a Nit de l'Activitat Física i l'Esport (Foto: Joan Ribot)
2a Nit de l'Activitat Física i l'Esport (Foto: Joan Ribot)

Darrers dies perquè ciutadania i entitats de Martorell presentin candidatures als Premis de l’Activitat Física i de l’Esport de 2023, organitzats per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Martorell. El termini per fer propostes a les nou categories finalitzarà el proper dijous 9 de febrer i la gala se celebrarà el 31 de març.

Un cop rebudes les candidatures, el jurat començarà a deliberar el proper 15 de febrer. Una fase oberta a que tothom qui vulgui -persones de Martorell a títol individual i entitats de la població- faci propostes. El tècnic d’Esports, Gerard Franch, detalla que “l’objectiu és reconèixer diversos àmbits de l’activitat física i l’esport dins l’any 2022. El termini per presentar candidatures va iniciar-se el 15 de desembre de 2022 i finalitzarà el 9 de febrer (23.59h)”.

Gerard Franch, tècnic d'Esports de l'Ajuntament de Martorell

Per presentar candidatures cal adreçar-se a les oficines d’atenció a l’usuari del Complex Esportiu La Vila, el Centre Integral d’Esport i Salut (CIES), el Complex Educatiu Torrent de Llops i Serveis Generals del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). La persona interessada haurà de sol·licitar un formulari que haurà d’emplenar. També es pot fer en línia a través d’aquest enllaç.

Els Premis de l’Activitat Física i de l’Esport és un acte organitzat per l’Ajuntament de Martorell per reconèixer a les persones, centres educatius i entitats locals que han destacat en diversos àmbits de l’activitat física i l’esport dins del nostre municipi. La propera edició, tal i com destaca el tècnic d’Esports, “reconèixer diversos àmbits de l’activitat física i l’esport, els mèrits assolits dins l’any 2022”. Un cop tancat el termini de presentació, “el 16 de febrer el jurat es reunirà i determinarà els finalistes. Els guanyadors s’anunciaran el dia de la gala”.

Gerard Franch, tècnic d'Esports de l'Ajuntament de Martorell

Tothom qui vulgui podrà presentar les seves candidatures a qualsevol de les següents nou categories -totes excepte el premi d’Honor, que el decideix el jurat-. Es poden fer propostes en les següents categories:

Premi reconeixement al patrocinador de l’any: vol premiar el suport econòmic aportat durant el 2022 a activitats o accions de promoció de l’activitat física i esportiva.

Premi dirigents de l’esport: als dirigents que amb la seva funció i dedicació hagin contribuït al sosteniment o desenvolupament de l’activitat.

Premi a la millor organització d’esdeveniments esportius: a l’organització destacada d’un esdeveniment extraordinari en l’àmbit esmentat.

Premi reconeixement al centre educatiu: al centre educatiu de Martorell que hagi realitzat accions d’integració de l’activitat física i esportiva dins del seu projecte educatiu o per la realització d’activitats tant en horariu lectiu com extraescolar.

Premi a l’activitat física i l’esport inclusius, per la cohesió social i per la igualtat d’oportunitats: a qui practica o promou activitat física i esport a persones amb discapacitats físiques, psíquiques, sensorials i d’altres, potenciant la cohesió social, eliminant les barreres que generen desigualtats.

Premi valors de l’esport: accions, comportaments o actituds de persones, clubs, equips, esportistes i seccions esportives que destaquin pel seu valor ètic o moral en el marc dels valors positius, i accions i iniciatives directament relacionades amb l’activitat física i l’esport al municipi, amb els seus esportistes o institucions.

Premi a l’èxit esportiu més rellevant: a l’èxit esportiu individual o d’equip més rellevant de l’any anterior, en el que es tindrà en compte no només el nivell o categoria esportiva assolida, sinó també les circumstàncies i els valors associats al seu assoliment.

Premis als esportistes femenina i masculí de l’any: al/la practicant d’activitat física i esportiva que millor representi el conjunt de dimensions i valors reconeguts a les diferents modalitats dels presents premis.