Fira del Comerç i Medieval amb activitats renovades aquest cap de setmana

5009
Fira del Comerç i Medieval Nou Martorell
Fira del Comerç i Medieval Nou Martorell

Els dies 10 i 11 de juny, la rambla de les Bòbiles s’omplirà de comerciants, medievals, atraccions, motor i espectacles. Entre les novetats, un nou espectacle de foc i faquirisme amb reptes impossibles i un taller infantil gratuït. La Fira del Comerç al carrer arriba a la 12a edició com el gran aparador de l’associació de comerciants i empresaris Nou Martorell, mentre que la Fira Medieval compleix vuit edicions.

El vicepresident de l’associació Nou Martorell, Toni Cruz, recorda que “aquesta és l’única fira que ocupa tota la rambla i la més important del comerç local i oci de la comarca”. Hi haurà més de 100 estands, mercaders i actors. “Els establiments locals aprofitaran per oferir descomptes i promocions, i els medievals posaran a la venda els seus productes artesanals”.

Toni Cruz, vicepresident Nou Martorell

El públic gaudirà d’actuacions de falconeria amb vols d’aus, i un espectacle de foc i faquirisme. Els nens i nenes podran participar en el taller de pintures, on podran comprar la figura que vulguin i pintar-la de forma totalment gratuïta. Hi haurà atraccions medievals a la rambla i de l’empresa martorellenca MR Park, a la plaça del Blat.

Toni Cruz, vicepresident Nou Martorell

La Fira del Comerç i Medieval es podrà visitar dissabte i diumenge, durant tot el dia. Dissabte dia 10 de juny, es farà la inauguració (12.00h) amb cercavila musical amb els joglars del SAC i pregó. Li seguirà l’exhibició d’aus rapinyaires (12.30h), contes i llegendes (13.00h), exhibició d’aus (17.30h), cercavila musical (18.00h), teatre El Galió (19.00h), ronda musical nocturna (20.00h), i espectacle de foc i faquirisme (21.30h). Diumenge hi haurà cercavila musical (12.00h), exhibició d’aus rapinyaires (12.30h), contes i llegendes (13.00h), exhibició d’aus (17.30h), cercavila (18.00h), teatre El Galió (19.00h), i ronda musical nocturna (20.00h). Durant tot el cap de setmana hi haurà la caravana de ponis pels més petits, músics i sorpreses.

Fira del Comerç i Medieval
Fira del Comerç i Medieval