El SLC ofereix un curs gratuït de recursos lingüístics en xarxa al Molí Empresa

1696
Servei Local Català
Servei Local Català

El Servei Local de Català, a través del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, ofereix els dies 14 i 15 de juny, de 13.30 a 16.00h, un curs gratuït d’aplicació pràctica de recursos lingüístics a la xarxa per a emprenedors i empreses.
L’objectiu d’aquestes formacions és perfeccionar la redacció lingüística en les relacions comercials amb pràctiques per a diferents destinataris: administració local, empreses, sector de la restauració, entitats i públic general.

Andreu González, responsable del Servei Local de Català i encarregat del taller, explica que “treballarem amb una eina molt desconeguda i molt útil a l’hora de trobar recursos lingüístics de qualitat: l’Optimot. El farem servir de forma molt pràctica i amb textos reals que tenen paranys”. Durant les sessions es resoldran preguntes de lèxic, vocabulari, formes verbals, expressions i fraseologia, majúscules, abreviatures, models de documents, legislació i actualitat lingüística.

Andreu González, responsable SLC

El taller es realitzarà a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa (Camí del riu s/n, Martorell). Les persones interessades ja poden realitzar la seva inscripció a través d’aquest formulari. Les places són limitades a 15 participants, i seran assignades per rigorós ordre d’inscripcions.