Fonollosa demana reobrir l’oci nocturn per poder activar l’oferta jove a Ca n’Oliveres

483

L’alcalde Xavier Fonollosa ha demanat al Govern de la Generalitat que revisi les mesures del Procicat i permeti reobrir l’oci nocturn de forma segura i amb criteris sanitaris. L’objectiu és evitar els “botellons” i les aglomeracions de joves, al Parc de Can Cases o a d’altres espais públics del poble. L’equip de govern espera el vistiplau del Procicat per tornar a activar l’oferta municipal d’oci nocturn a la Nau 2 de Ca n’Oliveres.

El batlle ha expressat que “l’error de la Generalitat ha estat eliminar el confinament nocturn, però no haver ofert en paral·lel una mesura complementària d’obertura d’establiments d’oci. Si haguessin carpes i discoteques obertes, o ens permetessin fer activitats musicals a l’aire lliure des de les institucions, els joves tindrien un lloc on trobar-se”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

“Tenim una programació estable a Ca n’Oliveres, que esperem el Procicat ens deixi obrir aviat, amb actuacions musicals que agraden al jovent, tant a l’interior com a l’exterior. Ca n’Oliveres està en un polígon, no es molesta als veïns i els joves es queden a Martorell el cap de setmana. Crec que és un gran error no reobrir l’oci nocturn perquè els nois i noies s’ajunten a d’altres punts, sense mascareta, sense control de temperatura o gel a les mans”, ha incidit.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Tancament Parc de Can Cases

Per altra banda, aquest cap de setmana l’Ajuntament tancarà l’accés al Parc Forestal de Can Cases, a partir de les 22.00h, per evitar adldarulls. Es reforçarà la vigilància amb un dispositiu especial de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, i es faran controls d’alcoholèmia i drogues.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

“És una decisió que no m’agrada. Sempre he estat al costat de la gent jove i els he donat oportunitats. Els joves no són ni vàndals ni incívics, l’únic que volen és trobar-se el cap de setmana amb els seus amics perquè tenen dret a divertir-se. Però alguns grups minoritaris han actuat de manera incívica, provocant aldarulls, baralles i actes vandàlics, i això s’està fent gran”. “Aquest cap de setmana tenim un operatiu conjunt de Mossos d’Esquadra i Policia Local pel Parc de Can Cases i per tot Martorell per intentar preservar el descans dels veïns”.