Francesc Arpal: "És un gran error plantejar les eleccions municipals com unes plebiscitàries"

980

El candidat del PP a l’Ajuntament de Martorell, Francesc Josep Arpal, ha assegurat que “és un gran error plantejar les eleccions municipals com una prèvia de les plebiscitàries. A Martorell, si CiU perdés la majoria absoluta tindria un càstig per la seva aposta pel sobiranisme”. Arpal ha insistit que el PP centra el seu programa electoral “a l’atenció a les persones i a frenar la immigració”.

Els dos representants municipals a l’Ajuntament, Francesc Josep Arpal i Vicente Casal, han passat el matí a l’estand que el PP ha situat al mercat ambulant de Buenos Aires. Arpal ha assegurat que “en unes municipals, a part d’una candidatura, el que es vota són a les persones. Ja ens va bé que els partits independentistes plantegin aquestes eleccions com unes plebiscitàries per Catalunya”.

El candidat dels populars ha anat una mica més enllà: “hi ha dues alcaldies emblemàtiques de l’independentisme com són Sant Vicenç dels Horts i Barcelona. Si Junqueras i Trias no acaben sent alcaldes, molt possiblement no hi hauria eleccions el 27-S. A Martorell, si CiU no guanya per majoria absoluta, seria un càstig per la seva aposta pel sobiranisme”.