Gairebé 3.000 joves assisteixen a les dues nits de concerts de Fira a Ca n’Oliveras

681

Les propostes musicals de la Fira de Primavera, celebrades divendres i dissabte, han congregat 3.000 visitants a Ca n’Oliveras. La programació musical més jove va combinar els concerts de música fusió, actuacions i concurs de disjòqueis, karaokes i els muntatges de llum, so i efectes especials del Pont Festival.

La proposta musical de divendres a Ca n’Oliveras, que va iniciar-se al vespre amb el concurs de karaoke La veu jove, dirigit a joves d’entre 12 i 16 anys, i que va continuar amb el V Concurs de disjòqueis de Ràdio Martorell i les actuacions en directe, va congregar més d’un miler de persones. Timón i Rumba, guanyadors del concurs O-Kàlia 2014, van ser els primers en oferir sobre l’escenari la seva música fusió d’estils de rumba, reggae o ska. Després arribaria el moment de Doctor Prats i Sra. Tomasa. El DJ Ninhodelosrecados -nom artístic de Rubén Sierra, del grup La Pegatina- va fer ballar la concurrència fins a la matinada.

L’afluència a les instal·lacions en la sessió de dissabte a la nit va arribar a la xifra de 1.700 persones, que van ser testimonis del Pont Festival Martorell, una festa que combinava un espectacle de llums, so, mapping, efectes especials i sessió amb artistes i els DJ Kevin Avilés, Aitor Illan, Like, Christian Miranda i Bruno Navarro.