‘Mapping’ de la llegenda del pont del Diable, 24h de Víctor Català i moltes més activitats

1089

El mapping de la llegenda del pont del Diable d’aquest dissabte, a les 21.30h, serà un dels actes més sonats de la Fira de Primavera d’enguany. Es tracta d’un espectacle de llums, música i colors que destruirà i tornarà a construir el pont davant dels ulls del públic assistent. Se’n podrà gaudir situant-se a la gran balconada que va de la Font de l’Eudó a la Font de les Malaltes.

Les activitats de la Fira aniran de Ca n’Oliveras al Progrés, passant per l’Ateneu, el Complex Esportiu i el barri de la Vila. A Ca n’Oliveras, de 10.00 a 21.00h, hi haurà instal·lada la Fira Comercial i també la segona Mostra del Transport, amb diferents vehicles nous i clàssics, restaurats i modificats.

Fira de Pont a Pont

A la Vila, de 10.00 a 21.00h, hi haurà la Fira de la Música (a la plaça de l’Església), la Fira de l’Artesania (del carrer de Francesc Santacana a la plaça de les Germanes Maestre), la Fira dels Impossibles (al jardí de l’Enrajolada), la Fira del Joc i de l’Oci Familiar (al pàrquing del Vapor) i una Mostra d’Animals i Tallers infantils (al pàrquing de pont del Diable).

24h Víctor Català

També es farà un torneig de petanca a les pistes de la Torrassa, un Open de pàdel al Complex Esportiu La Vila, un torneig de cartes Màgic a l’Ateneu i tir al plat al camp de tir de Masquefa. A cal Bacarisas, s’hi exposen motos clàssiques i antigues. Hi haurà Ball Popular a El Progrés i, a la Casa de Cultura, hi tindran lloc les 24 hores de lectura de l’obra de Víctor Català.

Diables, gegants i un mapping de llegenda

A la tarda i a la nit, a la Vila (des de la plaça del Portal d’Anoia fins al pont del Diable), la llum, els colors i el foc dels diables seran els protagonistes. Cercavila de llegenda amb els bastoners, capgrossos, gegants i Martukada. La primera Fira Gastronòmica de Martorell, La temptació del Diable, al passeig del Quarter. I finalment, un correfoc, el mapping de la llegenda del pont del Diable i l’actuació del músic Marc Parrot, que presentarà el seu últim treball, Sortir per la finestra.

Pont Festival Martorell

A la nit, la 2 de Ca n’Oliveras acollirà el Pont Festival Martorell (de música electrònica, DJ, mappings, vocal live acts i photocall) i el V Concurs de DJ de Ràdio Martorell.