Habilitades places d’estacionament gratuït limitat per als usuaris de les farmàcies de Martorell

2570

L’Ajuntament ha habilitat places d’estacionament gratuït, limitat a un màxim de 15 minuts, davant de vuit farmàcies martorellenques per facilitar-hi l’accés als usuaris. Per usar aquest servei reservat només cal deixar dins del vehicle, a la vista dels agents de la policia local, un disc horari oficial que dispensen les pròpies farmàcies.

D’aquesta manera les farmàcies del municipi (Curto, De Dios, Hernández, Massaneda, Miralles-Via, Parera, Rovira i Torrent de Llops) milloren la seva accessibilitat, fins i tot per als usuaris amb la mobilitat reduïda, com pot ser el cas d’algunes persones grans.

“Es tracta de facilitar les coses a aquells que tenen la mobilitat més reduïda, d’ajudar a accedir a tothom a un servei tan indispensable com són les farmàcies, i de fer-ho d’una manera controlada i racional”, ha explicat l’alcalde Fonollosa.

El disc horari és una làmina de plàstic circular i articulada, que es pot demanar gratuïtament a les farmàcies i que, indicant l’hora d’arribada, fa visible el lapse de temps en què estarà permès l’estacionament.

L’Ajuntament habilita places d’estacionament gratuït limitat per als usuaris de les farmàcies de Martorell

Les places habilitades per a aquest servei són davant de cada farmàcia, estan delimitades amb línies grogues i s’identifiquen amb un cercle blanc amb una creu verda a l’interior pintat a l’asfalt. L’única farmàcia que no té habilitat aquest espai és la Parera, de la Vila, ja que es troba al número 11 de la plaça de la Vila, que és zona vianants.

L’Ajuntament habilita places d’estacionament gratuït limitat per als usuaris de les farmàcies de Martorell