Horari especial al Cementiri i autobús llançadora amb motiu de Tots Sants

1989
Cementiri Municipal Martorell

El Cementiri Municipal de Martorell inicia l’horari especial de Tots Sants per facilitar les visites dels familiars als seus difunts. El recinte està obert des del 23 d’octubre a l’1 de novembre, de 9.00 a 18.00h, ininterrompudament. Per tal de facilitar els desplaçaments, l’Ajuntament habilita un servei especial d’autobús gratuït.

El dimarts 31 d’octubre, com que es dia laborable i ja circulen les línies urbanes L1 i L2, s’habilitarà un servei llançadora entre el Cementiri Municipal i la rotonda de la Policia Local, per tal de tenir connexió a Martorell Central amb les línies urbanes amb les mateixes parades i tres sortides cada hora (a 10’, 30’, 50’ de cada hora). Aquest servei serà des de les 9.00 a les 19.00h (darrera sortida a les 18.50h).

El dimecres 1 de novembre, es realitzarà una ampliació del servei de la línia L1 (sense recorregut a la SEAT), entrant al cementiri des de Portal Anoia, des de les 9.00 a les 19.00h (darrera sortida a les 18.00h).

A la parada del carrer Revall, es desviarà cap al Cementiri i tornarà pel portal d’Anoia fins a la parada de Pomfusa a l’avinguda de Montserrat, continuant amb el recorregut habitual. Al portal d’Anoia hi haurà una parada provisional per aquells viatgers que vagin a La Vila i no vulguin fer tota la volta.

Recorregut especial autobús 31 d’octubre

Recorregut especial autobús 1 de novembre