Ignasi Buyreu, director del Campus UPC-FPCAT de la Mobilitat Sostenible de Martorell

1238
Ignasi Buyreu, director del Campus UPC-FPCAT

Ignasi Buyreu és, des d’aquest mes de setembre, el director del Campus UPC-FPCAT de la Mobilitat Sostenible de Martorell, on la Universitat impulsarà la formació i la recerca, la innovació tecnològica i l’emprenedoria en l’àmbit de l’automoció i la mobilitat sostenible, i s’intensificarà la projecció i la mobilitat internacional d’estudiants i professorat.

Buyreu és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona (UB) i en Ciències del Treball per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), i MBA per la University of Reading, al Regne Unit. Es posa al capdavant del Campus UPC-FPCAT de la Mobilitat Sostenible Martorell, del qual la UPC n’ha assumit la gestió i l’explotació per als propers 15 anys, després que la Generalitat de Catalunya li adjudiqués el mes de març passat.

Ignasi Buyreu també s’ha format amb un màster en Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans a la UB i amb un postgrau en Direcció Estratègica de Recursos Humans a IESE Business School, i ha obtingut el diploma de postgrau en Política i Gestió Universitària de la CRUE.

En la seva trajectòria professional, ha estat vicegerent de Formació Continua de la UOC i director general de UOCx – Extended Studies. Ha estat també director de Human Capital & Training de Randstad, i compta amb més de 15 anys d’experiència en el món de la consultoria de gestió i desenvolupament del talent de les persones al llarg de la vida.

L’oferta pròpiament formativa del Campus UPC-FPCAT de la Mobilitat Sostenible de Martorell s’estructurarà en cursos d’FP inicial, FP per a l’ocupació, FP dual i formació continuada adreçada tant als professionals com a mida de les empreses del sector.

L’objectiu és desenvolupar una oferta formativa adaptada a la transformació de la mobilitat, en la qual s’integraran programes formatius vinculats a la sostenibilitat, com les noves formes de mobilitat, la reducció d’emissions i les energies renovables.

També accions i projectes de recerca i innovació tecnològica, com els relacionats amb el vehicle elèctric, el vehicle connectat, el vehicle autònom, la realitat virtual o augmentada, la fabricació additiva i la Indústria 4.0, el Big Data, la robòtica i la intel·ligència artificial, el programari i la sensorització. La missió és convertir el Campus en un referent en l’àmbit de l’automoció i les noves formes de mobilitat.