El Martorell Pàdel Club celebrarà el cap de setmana de l’1,2 i 3 de desembre el Torneig solidari en favor de la Creu Roja Baix Llobregat Nord. La cita tindrà lloc a les pistes de pàdel del Pavelló Municipal de Can Cases, des de la tarda de divendres fins al vespre de diumenge.

L’entitat martorellenca acull aquest torneig amb l’objectiu de fer club i, sobretot, per col·laborar amb una bona causa. Els jugadors i les jugadores que hi vulguin participar hauran de pagar un preu d’inscripció: 15 euros els abonats i 25 euros els que no siguin abonats. A més, els participants hauran de fer una donació de tres quilos d’aliments.

Pau Quilez, coordinador del club, assegura que “ja s’ha inscrit una trentena de parelles i esperem arribar al límit, que és de 48. Ens veiem una mica limitats perquè tenim tres pistes, però sempre intentem encabir el màxim de parelles possibles”.

Pau Quilez, coordinador Martorell Pàdel Club

La competició augmenta el nombre de categories respecte de l’any passat i estarà dividida en Segona i Tercera femenina; Primera, Segona i Tercera masculina; i la categoria sub16.

El Martorell Pàdel Club habilitarà una zona al Pavelló Municipal Can Cases per a dipositar els aliments que portin els participants. Tot i que també hi podrà participar gent que no participi en el torneig. Pau Quilez convida venir “a tothom qui vulgui col·laborar amb aquesta causa”.

Pau Quilez, coordinador Martorell Pàdel Club

El divendres a la tarda i el dissabte, es disputaran els partits de la fase de grups. Mentre que el diumenge es jugaran les fases finals del torneig. Es lliurarà un Welcome Pack a tots els participants, hi haurà un sorteig de material esportiu i, a més, s’atorgaran els premis als guanyadors.

Els interessats es poden apuntar a les oficines del club, al carrer de Josep Vilar s/n, de dillus a dijous, de 17.30 a 21.00h, enviant un correu electrònic a administracio@martorellpadelclub.cat o trucant al telèfon 633 51 57 08.