Ja disponible la renovada app ‘Fes Martorell’, amb tota la cultura i oci locals

1089
Nova app 'Fes Martorell'

L’aplicació (app) ‘Fes Martorell’, que informa de totes les activitats de cultura i oci al nostre poble, s’actualitza. El nou dispositiu ja es pot descarregar a tauletes i a telèfons mòbils, tant si disposen del sistema operatiu Android com de l’iOS (Apple). Les novetats principals són un nou disseny més clar, més informació i una connectivitat directa amb el portal entrades.martorell.cat.

L’app té ara una nova imatge i iconografia: “Té una interfície més clara, més intuïtiva i més completa”, destaca el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Martorell, Andreu González. Com a gran novetat des del punt de vista tècnic, en destaca “que ara està actualitzada l’aplicació amb el portal entrades.martorell.cat”. Així, tot el que es publica és visible en els dos espais alhora, i estan vinculats.

Andreu González, regidor de Cultura de l'Ajuntament
App ‘Fes Martorell’

González destaca la utilitat de la nova app: “És evident que hi ha molta gent que s’assabenta dels esdeveniments culturals i de lleure a través de les xarxes, però l’aplicació té fins a cinc avantatges respecte aquestes”.

Així, ‘Fes Martorell’ permet consultar els esdeveniments per àrees temàtiques i ordenades cronològicament; marcar una llista d’esdeveniments favorits i desar-los; fer les reserves o compres d’entrades redirigint-nos directament al portal Entrades.martorell.cat; enviar la ubicació dels actes i activar els recordatoris i les notificacions.

Andreu González, regidor de Cultura de l'Ajuntament

Una aplicació “molt lleugera. Tan sols pesa unes 15 megues”, destaca el regidor. Ja es pot buscar i descarregar des de la Play Store d’Android o la App Store d’Apple. En el cas de disposar de la versió antiga de l’aplicació, l’usuari s’haurà de descarregar l’última versió -en el cas d’Android- o bé actualitzar-la si disposa de l’iOS (Apple).

Andreu González, regidor de Cultura de l'Ajuntament

La nova app inclou apartats específics per a grans esdeveniments com ara la Festa Major, que agrupa els actes per dies. També té un apartat d’Avisos i un enllaç a les seves xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter).

Andreu González, regidor de Cultura de l'Ajuntament

Disposa d’un primer apartat amb una llista genèrica de tots els actes d’agenda previstos. A sota seu, aquests actes s’agrupen segons blocs temàtics: teatre i dansa; música; cinema; xerrades i conferències; públic familiar; lletres; exposicions; cultura popular i festes i ‘altres’. En el cas dels que precisin d’adquisició d’entrades, enllacen directament amb el portal per tal de fer de manera més còmoda la reserva pertinent.