Jordi Muñoz, nou entrenador del primer equip masculí del CF Martorell

606
Jordi Muñoz, amb el president Rafa García i el vicepresident Miquel Rodríguez

El Club de Futbol Martorell ha anunciat que Jordi Muñoz (1977) és el nou entrenador del primer equip masculí, en substitució de Javi Gómez. El nou tècnic del conjunt martorellenc arriba procedent del Rocafonda CF, i, a més, va dirigir equips de la base blanc-i-vermella en les categories infantil i cadet preferent. Muñoz debutarà aquest diumenge 10 de març, a les 17.00h, al camp del CF Tortosa Ebre.

“Amb una llarga experiència en el món del futbol i una visió innovadora, Muñoz arriba al club amb el compromís ferm d’impulsar el rendiment esportiu i de dur l’equip cap a nous horitzons d’èxit aquesta temporada. El seu coneixement profund del joc, la seva capacitat de lideratge i el seu enfocament estratègic el converteixen en el candidat ideal per a dirigir el primer equip del CF Martorell en aquesta etapa decisiva de la temporada”, ha afirmat el club martorellenc a través d’un comunicat.

El CF Martorell confia que l’arribada del nou tècnic donarà una energia nova i una perspectiva fresca a l’equip: “El seu compromís amb el desenvolupament integral dels jugadors, el seu enfocament en la disciplina tàctica i la seva capacitat per tal de fomentar un ambient positiu de treball són qualitats que encaixen a la perfecció amb la filosofia i els valors del club”.

Des de l’entitat s’ha volgut deixar clar que “l’objectiu de Jordi Muñoz serà enfortir la identitat futbolística del club i competir al nivell més alt les jornades que resten, així com lluitar per les posicions altes de la taula”.

Finalment, la directiva del CF Martorell ha donat una càlida benvinguda a Jordi Muñoz i l’ha desitjat “molts èxits en les seves funcions com a nou entrenador del primer equip, tot desitjant que junts assolim els objectius establerts”.