Jornada rodona amb els primers triomfs del curs del CH Martorell

730
CH Martorell

El cap de setmana per als primers equips del Club Handbol Martorell ha estat de bones notícies, i és que tots dos han aconseguit les primeres victòries, ambdues a casa. Primer, el masculí, que divendres va tombar l’Handbol Ègara (33-30) en una jornada molt intensa. Els groc-i-negres van aprofitar una defensa egarenca més oberta i van avançar-se a l’electrònic, tot i que el conjunt de Terrassa va escurçar distàncies abans del descans.

En la represa, els d’Stahringer van tornar a obrir forat, i tot i que els visitants van tornar a disputar el triomf, els dos punts van quedar-se a Martorell. Els groc-i-negres van disputar diumenge la segona jornada del cap de setmana, davant l’Handbol Poblenou, on van perdre (32-30), malgrat que també van aconseguir avançar-se aviat al marcador. El tècnic groc-i-negre explica que podrien haver-se endut els quatre punts del cap de setmana i que “va ser una llàstima, teníem el partit encarrilat”.

Christian Stahringer, entrenador CH Martorell

En clau femenina, el conjunt de Jordi Florenza va guanyar dissabte el primer partit de la temporada i va allargar les bones sensacions de l’empat de la setmana passada. Les groc-i-negres van dur el partit al seu terreny i amb un bon plantejament, van superar el Balonmano La Roca (32-26).

L’entrenador Jordi Florenza exposa que arribaven ferides al cap de setmana i creu que van oferir un molt bon treball. “L’equip ha demostrat que pot competir io aquest cap de setmana ho hem brodat”, ha dit.

Jordi Florenza, entrenador CH Martorell

Després d’aquest cap de setmana, els martorellencs pugen a la novena plaça i les martorellenques es mantenen a la cua de la taula però empatades amb el Balonmano Granollers.

Invictes a casa

El primer equip del Club de Futbol Martorell va guanyar diumenge el CE Unió Cambrils (1-0), amb un gol d’Albert Garrido en una jornada molt igualada, i suma set punts, pujant fins al tercer lloc de la taula, a  tres punts del líder. Els blanc-i-vermelles mantenen la imbatibilitat a casa i deixen la porteria a zero.

Els de javi Cuesta van gaudir de les oportunitats més clares en la primera meitat, a través de Roger Peña, Víctor García i Eric Iglesias, però la primera meitat va acabar sense gols. En la represa, Toni va haver d’intervenir per blocar un xut dels visitants, que van trepitjar l’àrea martorellenca. A l’altra banda, els blanc-i-vermells van generar molt més perill i van fer mèrits per endur-se el partit.  El gol va arribar després d’algunes arribades fallides, però Albert Garrido es va crear l’espai per enviar un xut al fons de la xarxa i batre el porter Edgar. Els blanc-i-vermells ja no van trobar més dianes i la jornada es va tancar amb una victòria per la mínima.

En clau femenina, derrota ahir diumenge del conjunt martorellenc al camp del Centre d’Esports L’Hospitalet (3-1). Les riberenques van avançar-se en la primera meitat, però Carla Rodríguez va ajustar el desavantatge amb un gol tot just començada la segona meitat. La local Mar Barrera va fer el 3 a 1 a mitja hora per al final i va sentenciar el partit.

No poden sumar a Saragossa

En futbol sala, el primer equip del Sala5 Martorell no ha pogut tornar de Saragossa amb victòria, i és que dissabte va caure a la pista del Full Energía Saragossa (6-3). Els vermells van començar per davant en el marcador, però els locals van recuperar-se a temps i al descans van empatar el partit. En el segon temps, el plantejament dels aragonesos els va ajudar a capgirar del tot el partit.

Les baixes que va patir el Sala5, d’Eric Panés i Dani Castro, sumades a les absències de Fouad, per sanció, i de Toni Hinojosa, que ha anunciat que es retira del futbol sala, van deixar-lo minvat. L’entrenador martorellenc, Víctor ha reconegut que no van estar encertats en el tram final. “Se’ns va escapar el partit, però ja pensem en el següent”, ha confessat.

Víctor González, entrenador Sala5

Els vermells han caigut a la cinquena plaça, amb 10 punts. Dimarts 25 d’octubre se sortejarà el rival de la quarta fase de la Copa del Rei, que podrà emparellar els martorellencs amb un conjunt de Primera Divisió.

Cauen a casa de manera contundent

En bàsquet, el primer equip del Club Bàsquet Martorell va perdre dissabte contra la UE Mataró (81-103). Els de Jordi Pi i Manu Hernández van maquillar un resultat que, a estones, va ser d’avantatge de més de 30 punts per als mataronins. L’inici del partit va estar marcat per un intercanvi de cistelles, però els vistants van obrir ràpid forat, aprofitant la mala defensa martorellenca, i el primer quart es va tancar amb el 17 a 29. En el segon quart, un parcial de 0 a 5 va evidenciar que els visitants arribaven amb una marxa més al partit. Poc a poc, van obrir escletxa davant d’un CB Martorell sense resposta.

La segona meitat va començar amb una EU Mataró jugant a plaer i les poques idees dels locals no eren suficients com per plantar-hi cara. Els de Jordi Pi no donaven símptomes de recuperació, afegint-hi l’absència de l’interior Jordi Catalán. L’últim quart va començar amb el 49 a 76 al marcador però els blaus van plantar cara amb un parcial de 18 a 9 que va arribar tard.

L’entrenador Jordi Pi va mostrar-se molest amb l’actitud d’alguns jugadors: “ells adquirexen un compromís, però si el trenquen, hi ha molts jugadors amb talent, a qui no li agradi jugar se n’anirà al carrer”.

Jordi Pi, entrenador CB Martorell

Els blaus han caigut a la desena plaça, amb un balanç d’una victòria i 3 derrotes.

En waterpolo,  l’absolut femení del CN Martorell va perdre dissabte contra el CN Manresa (11 a 15) i el masculí va guanyar també dissabte a la piscina del CN Tàrraco (9 a 10).