Joventut obre la convocatòria per presentar-se al 2n Concurs de Cartells del Daltabaix

790
Daltabaix 2017
Daltabaix 2017

La Regidoria de Joventut ha obert la convocatòria del 2n Concurs de Cartells del Daltabaix. Hi pot participar qualsevol alumne escolaritzat a Martorell, de 12 a 18 anys, amb una proposta que representi l’activitat. Els joves locals tindran l’oportunitat de dissenyar el cartell promocional d’aquesta festa, que se celebrarà els dies 20 i 21 de maig, amb la 25a Fira Infant i la 13a Fira Jove. La idea és implicar els nois i noies en la participació de l’esdeveniment i que les seves creacions puguin tenir reconeixement.

Els participants hauran de presentar el cartell amb suport cartolina DIN-A3 en sentit vertical i poden fer servir qualsevol tècnica artística. El termini de presentació dels cartells originals resta obert fins el 24 de març i s’hauran de lliurar a l’Oficina del departament de Joventut (Centre Cultural, plaça de Les Cultures, s/n, 08760) o lliurar-los al Punt d’Informació i Dinamització als Centre d’Educació Secundària (PIDCES).

El guanyador s’endurà material de dibuix per valor de 150 euros i el seu nom figurarà en el programa del Daltabaix 2017. La Regidoria de Joventut organitzarà una exposició amb tots els cartells que s’hi presentin. Les obres no recollides abans del 31 de juny de 2017, quedaran en possessió de l’entitat convocant.

L’any passat hi va participar una cinquantena d’estudiants martorellencs i la guanyadora va ser Gisela Perelló, alumna de 3r d’ESO del Col·legi La Mercè, amb un cartell que representava el lema de la festa i les característiques de gaudi i retrobament de la mateixa.