Vint persones formaran part del rodatge d’un curt a la Biblioteca Martorell aquest mes de febrer

664

La Biblioteca Martorell es convertirà en un escenari cinematogràfic durant els propers dimecres 15 i 22 de febrer amb el rodat d’un curtmetratge dedicat al món dels llibres. Aquesta és una de les activitats estrella que organitza l’equipament durant el mes de febrer i que sota el títol Literatura d’Òscars van dedicades al món del setè art. Hi podran prendre part una vintena de persones.

La guanyadora del Premi Vila de Martorell al millor audiovisual, Ana Maria Carrasco, serà la conductora d’aquesta activitat, organitzada per l’Ajuntament de Martorell i el Taller de Cinema. Es rodarà un curtmetratge en diferents espais de l’equipament cultural i la temàtica, com explica la tècnica Josefina Canals, seran “els llibres i els participants de la història. Es farà esment a alguns títols que tenim a l’equipament, com Alicia al país de les meravelles o el petit príncep”.

Presentació, dies de rodat i visionat del film
L’activitat va especialment adreçada a un públic familiar i hi podran participar un màxim de 20 persones (els menors de 12 anys hauran de venir necessàriament acompanyats d’adults), que s’hauran d’inscriure al mateix equipament. La primera trobada de presentació, per decidir el guió i fer el repartiment de rols, es farà el dimecres 8 de febrer (17.00h). Els dimecres 15 i 22 de febrer es farà el rodatge, entre les 17.00 i les 20.00h. Per últim, el 29 de març tindrà lloc una sessió final de presentació del curt, a les 17.30 h, també a la Biblioteca.