La Biblioteca ens porta aquesta tardor dos tallers d’escriptura creativa

713
Taller d'escriptura de l'Ateneu Barcelonès a la Biblioteca
Taller d'escriptura de l'Ateneu Barcelonès a la Biblioteca

Per a aquesta tardor, la Biblioteca Martorell ha programat dos tallers d’escriptura creativa. El primer portarà per títol ‘La creativitat al paper’, s’adreçarà a adults i es farà a la Torre de Les Hores. El segon es dirà ‘Fes arribar la teva veu al món’, serà per a un públic jove i tindrà lloc a la mateixa Biblioteca.

El taller ‘La creativitat al paper’ és per a adults que es vulguin iniciar en el món de l’escriptura o ja estiguin escrivint. La tècnica de la Biblioteca, Josefina Canals, avança que “aprendrem els conceptes de la creativitat i els sentits com a font d’inspiració i creació. Practicarem l’escriptura automàtica”. “Treballarem els tipus de narradors i l’expressió i gestió emocional de l’escriptor i dels seus personatges, així com també l’ús de les principals figures retòriques i literàries”.

El curs l’impartirà Martí Garcia i es farà els dimecres, del 20 d’octubre al 15 de desembre de 2021 (8 sessions), de 19.00 a 20.30h, a la Torre de Les Hores. Les places disponibles en són 12.

Josefina Canals, tècnica Biblioteca Martorell

El taller ‘Fes arribar la teva veu al món’ seran sessions d’escriptura creativa per a joves, a partir d’11 anys, en què “aprendrem d’on surten les idees per escriure bones històries. Practicarem l’observació atenta, ens capbussarem en el món dels records i donarem forma a altres mons possibles a través de la imaginació”. “Farem parlar els personatges i prepararem el terreny per a un bon text”, diu Canals.

Josefina Canals, tècnica Biblioteca Martorell

Roger Coch serà l’encarregat d’impartir el taller, que es desenvoluparà a la Biblioteca el 27 d’octubre 3, 10 i 17 de novembre de 2021 (4 sessions), de les 17.30 a 19.00h. També reservat a una dotzena de participants.