La companyia Les Bianchis representa diumenge a El Foment l’obra familiar ‘Les Supertietes’

960

Contes infantils contra tot pronòstic és el llibre d’Empar Moliner d’on la companyia Les Bianches ha extret les històries que conformen l’espectacle Les Supertietes, que representaran a El Foment aquest diumenge, a les 12.00h. Un espectacle per a tota la família ple de tendresa i alegria.

La Queralt, una investigadora peculiar, serà tieta; això l’alegra molt, però al mateix temps l’entristeix perquè creu que no ho sabrà fer. Per això sol·licita ajuda a les seves amigues de sempre, la Magda, una empresària de mitjons, i la Bàrbara, una àrbitre de futbol, que són tietes des de fa molt de temps. La Queralt descobrirà amb els contes, la màgia i les seves amigues com ser una supertieta.

Les Bianchis neix el 2012 amb l’objectiu de fer un teatre per a tota la família, on els pares no acompanyin els nens al teatre sinó que ells també hi vagin a gaudir. Els menuts gaudiran de les cançons i el ritme de l’obra, i els adults riuran amb el punt irònic de les situacions més quotidianes.

La funció està organitzada per la Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil. El preu de l’entrada és de 6 euros els nens, 6,5 euros els adults i 3 euros per a abonants.