Creu Roja recull unes 800 joguines per a infants de famílies en vulnerabilitat

515
Campanya de joguines de la Creu Roja

La Creu Roja del Baix Llobregat Nord ha culminat la campanya ‘Els seus drets en joc’, que forma part del projecte ‘La Joguina Educativa’, recollint 786 joguines. Es tracta d’una iniciativa solidària que aplega joguines que van a parar a infants de famílies en situació de vulnerabilitat.

Ja fa uns quants anys que la institució solidària duu a terme aquesta campanya, en considerar que el joc és una de les vies més útils per a la difusió de qualsevol proposta educativa i pedagògica. Així, des del passat novembre, centra els seus esforços en aconseguir que els infants d’aquestes famílies rebin jocs i joguines en la festivitat de Reis.

“Gràcies a la campanya, hem arribat a 131 famílies i 262 infants, que han rebut un total de 786 joguines”, explica la referent de la Creu Roja Baix Llobregat Nord Griselda Sanahuja. Per aquest motiu, destaca que “estem molt contents. És una de les campanyes que ens genera més feina a l’any pel volum de persones ateses, però hem aconseguit poder arribar als objectius finals”.

Griselda Sanahuja, referent de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord

Una campanya en la que hi han participat molt activament els voluntaris, que s’han preocupat de recollir, entreçar i preparar els lots de joguines, que Ses Magestats han recollit per fer arribar a aquestes famílies.

Sanahuja destaca que, a més, “hem comptat amb l’aportació de 25 empreses col·laboradores”, que han contribuït a reunir joguines “noves, no sexistes i no bèl·liques”, que és un dels requisits de la campanya.

Griselda Sanahuja, referent de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord

Els infants que el dia de Reis van rebre a casa les joguines formen part de famílies en situació de vulnerabilitat que són ateses durant tot l’any a càrrec de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord, així com derivades dels Serveis Socials Bàsics. La campanya s’ha centralitzat a Martorell, tot i que s’han sumat esforços junt amb la de Sant Andreu de la Barca, Olesa de Montserrat i el Centre Penitenciari de Brians.

Campanya de joguines de la Creu Roja