La Cursa de Martorell s’apropa als 900 participants a tres dies de la seva celebració

1668

La cursa de 10 quilòmetres que es correrà a Martorell el proper diumenge ja supera els 850 inscrits. La dinovena edició d’aquest acte esportiu, que es recupera tretze anys després de la darrera edició, ha trencat totes les previsions, que situaven en 800 participants la xifra màxima. La cursa ha enganxat més de 530 persones en la versió de 10 quilòmetres i unes 140 en la de cinc.

La cursa d’aquest diumenge aplegarà uns 870 corredors, una xifra que podria créixer el mateix dia de la prova, amb les inscripcions de darrera hora. Fins les 9.15h es podran recollir els pitralls de al cursa, i a partir de les 10.00h s’iniciaran les curses de 5 i 10 quilòmetres.

El Martorell Atlètic Club ha confirmat la presència dels atletes d’elit Mohamed Zarhouni, corredor del FC Barcelona i sotscampió d’Espanya en la prova de 10.000 metres, l’andorrà Marcos Sanza (CAVA Andorra), el manresà David Martínez, l’egarenc Jaume Leiva, Hasnah Bahom i Janette Becerra (Club La Sansi), Míriam Ortiz, Sara Prescoli i Meritxell Soler (una de les primeres 10 atletes catalanes en ruta).

El director de la cursa, Nacho Pinedo, ha admès que les previsions s’ha complert. “Pensàvem que només caldrien vuit voluntaris, però faran falta més, ens hem redimensionat i ens hem adaptat”, ha dit. “Estem molt contents que la gent vingui, volem donar el nivell de qualitat que preveiem i intentarem que la gent torni a venir l’any que ve”, ha expressat.

Nacho Pinedo, director de La Cursa de Martorell

Recorregut conegut

La cursa de 5 i 10 quilòmetres començarà a les 10.00h al carrer Josep Vilar, enfilarà cap a l’avinguda de Can Cases i l’avinguda del Compte de Llobregat, passant pel carrer de Pau Claris i fins arribar a la carretera de Piera. Després, arribarà a la Plaça del Vi, i girarà pel carrer de Lluís Gayà. A través del carrer de Pintor Sert, la cursa arribarà a l’avinguda de Fèlix Duran i Canyameres, que es recorrerà d’anada i tornada i arribarà al Passeig de Catalunya. Els corredors assoliran el Centre Cultural, a l’alçada del carrer Corbera de Llobregat, i travessaran la rambla de les Bòbiles pel carrer de Joan Maragall. L’últim quilòmetre abans d’arribar de nou al carrer Josep Vilar transcorrerà pels carrers de Josep Tarradellas, Josep Servat, Pep Ventura i Pintor Fortuny.