La FHSJDM organitza la 1a Jornada Cefalees Baix Llobregat Nord a Martorell

566

El proper divendres, 9 de juny, se celebrarà la 1a Jornada Cefalees Baix Llobregat Nord per a professionals, avalada per la Societat Catalana de Neurologia, i organitzada per la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM). La sessió tindrà lloc, de 9.00 a 14.30h, al Molí Empresa de Martorell.

La Dra. Carme Serrano, cap del Departament de Medicina de la FHSJDM i responsable de la jornada ha destacat que “és la primera d’una sèrie de jornades amb les quals, a part de compartir el coneixement, volem donar resposta a la necessitat expressada per tots els professionals d’aprofundir en la interacció entre les persones que donen servei al pacient, amb la finalitat de millorar els fluxes,  la comunicació, la confiança, la qualitat, i fins i tot el nostre compromis cap a la tasca que fem”.

Dra. Carme Serrano, cap Departament Medicina FHSJDM

L’objectiu de la jornada és millorar la competència en el diagnòstic i tractament de la migranya episòdica i crònica, conèixer les teràpies avançades, entendre millor l’impacte de la malaltia i participar en el consens entre els nivells assistencials per establir una ruta de migranya al territori.