La FHSJDM organitza una xerrada sobre les malalties cardiovasculars

378

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut (7 d’abril), la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) organitza la xerrada ‘Lluitem contra les malalties cardiovasculars’. Anirà a càrrec de la Dra. Montse Prados i el Dr. Joaquim Ripollés, de la Unitat d’Endocrinologia de la FHSJDM, i la Dra. Marta Vidal, metgessa de l’equip de Suport Hospitalari de l’Hospital, com a moderadora.

La xerrada tindrà lloc el dimecres, 3 d’abril, a les 18.30h, a la Biblioteca Francesc Pujols de Martorell. Durant la sessió també es presentarà el llibre La Medicina que necesitas eres tú. Hábitos antiinflamatorios para una salud extraordinària, de la Dra. Prados.

La cita se centrarà en conèixer els factors de risc com l’obesitat, la diabetis mellitus, la hipertensió arterial o el colesterol que influeixen en desenvolupar malalties cardiovasculars com son l´ictus o l´infart agut de miocardi. A continuació es posarà sobre la taula què tenim al nostre abast per poder evitar-les, destacant la prevenció com un element clau.

Reserva d’entrades gratuïtes al web entrades.martorell.cat.