La FHSJDM participa als BCN Salut Games i recapta diners per a Assotea

202

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM) ha participat, novament, als BCN Salut Games 2021, la olimpíada solidària entre centres del sector sanitari català que enguany ha aconseguit un record de participació i solidaritat. Els diners recaptats amb les inscripcions dels professionals de la FHSJDM s’han destinat a Assotea, l’associació de famílies de persones amb autisme del Baix Llobregat Nord, amb seu a Martorell.

Durant els mesos d’abril, maig i juny, 1.425 professionals de 22 centres sanitaris i de recerca d’arreu de Catalunya, han participat en les diferents modalitats dels BCN SALUT GAMES. La FHSJDM hi ha estat present amb 39 professionals que competien en bàsquet, fútbol, pàdel, running, tennis taula i escape room. Aquest any, han assolit l’or en els dos nivells de pàdel.

Els BCN Salut Games promouen el treball i la convivència entre equips, la vida saludable i la solidaritat dins de les organitzacions. Aquest any, s’ha aconseguit recaptar la xifra record de 7.092 euros, quasi el doble que l’any passat, destinats a 22 accions diferents seleccionades pels centres participants.

L’olimpíada solidària de la salut

BCN Salut Games és un esdeveniment esportiu en format olimpíada solidària del sector sanitari a la ciutat de Barcelona organitzat per A32 i que compta amb el suport del Consorci de Salut i Social de Catalunya, la Unió i Aces. Els centres sanitaris poden inscriure diferents equips en les activitats proposades. És una competició amateur i oberta a tot el personal dels centres, una competició per tal de fer esport, passar una bona estona i entre tots, ajudar a una finalitat solidària.