La Penya Barcelonista de Martorell organitza un sopar solidari amb la presència de Sor Lucia Caram

823

Sor Lucía Caram serà la protagonista del sopar solidari que farà la Penya Barcelonista de Martorell amb motiu del seu 55è aniversari el 17 d’octubre en una vetllada al restaurant ca n’Amat Paradís on els beneficis es destinaran íntegrament a la Fundació Rosa Oriol, que treballa la prevenció, detecció i atenció a la població en situació de risc d’exclusió social.

La Penya Barcelonista de Martorell celebrarà el seu 55è aniversari amb una barcelonista d’excepció: Sor Lucía Caram (Argentina, 1966). La monja dominica i activista cristiana fomenta la solidaritat contra la pobresa. És per això que el sopar benèfic anirà destinat a la Fundació Rosa Oriol, amb seu a Manresa, que promou Sor Lucía Caram. Aquesta entitat ajuda a 1.300 famílies desafavorides i compta amb l’espai ‘El costureo’, uns horts on dones de diversos orígens tenen feina i destinen verdura fresca al Banc dels Aliments.

Un honor per la Penya

El president de la PB Martorell, Sisco Querol explica que “és un honor que una persona com Sor Lucía Caram ens acompanyi en aquest sopar benèfic. És una barcelonista de cap a peus i des del primer moment que li vam proposar va acceptar-ho de bon grat. Estem convençuts que la seva presència atraurà a molts barcelonistes i de la societat civil de Martorell”.

El sopar benèfic comptarà, a més, amb la presència del director de RAC1, Eduard Pujol, que conduirà una conversa amb Sor Lucía Caram. L’acte serà conduït per la periodista Cristina Collado (Barça TV).

En el sopar benèfic hi participarà l’artista martorellenc Mark Armengol, qui farà una performance pintant l’escut del FC Barcelona i els assistents podran gaudir del bingo regal. Per assistir al sopar benèfic de la PB Martorell cal inscriure’s als telèfons 93 775 24 95, al mòbil 649 859 801 o bé al correu electrònic pbmartorell@gmail.com.

Una fundació de referència

La Fundació Privada Rosa Oriol és una fundació privada sense ànim de lucre que té per objecte la prevenció, detecció i atenció a la població en situació d’exclusió social, famílies desestructurades, monoparentals i altres; violència de gènere; addiccions; persones en situació de vulnerabilitat, infància i gent gran; immigració, persones sense llar, sense feina i noves formes de pobresa.

La sensibilització dels problemes de la població i promoció de la corresponsabilitat des de la integració a la xarxa d’entitats amb finalitats socials i la col·laboració amb les administracions. La promoció de la mútua integració en el teixit social dels diferents col·lectius. La gestió i promoció de projectes de solidaritat i desenvolupament en el tercer i quart món.