La piscina del CE La Vila acull la segona jornada de la Lliga Catalana de Natació adaptada

1093

La piscina del Complex Esportiu La Vila va acollir, ahir a la tarda, la segona jornada de la LLiga Catalana de Natació Adaptada del curs 2016-2017. Després de l’estrena el passat mes de novembre, a les instal·lacions del Club Natació Sitges, Martorell ha estat l’escenari escollit per dur a terme la segona jornada d’aquesta competició.

La Federació Catalana d’Esport Adaptat (FCEDF), va homenatjar els nedadors que van prendre part als Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro 2016 celebrats durant l’estiu, i que van ser Toni Ponce, Sarai Gascón, Miquel Luque, Óscar Salguero i l’exintegrant del Club Natació Martorell Núria Marquès, qui va sumar un metall d’or i un de plata a la cita olímpica.

Ahir van disputar-se 17 proves de fins a set categories diferents, i el Club Natació Martorell va tenir-hi representació en alguna d’elles. Pol Sallent i giovanny Tunari van ser els martorellencs que van prendre part en aquest segin test de la temporada. Sallent va ser premiat com el millor nedador del curs 2015-2016 en la categoria de promoció, l’últim any en què ha nedat en aquesta franja d’edat. A partir d’aquest curs, tant Sallent com Tunari neden amb la categoria d’infantils, júnior i absoluta.

Les proves que van nedar-se ahir van ser la dels 100 metres lliures i els 50 metres esquena, masculins i femenins, en la categoria S1-S13, els 50 metres braça masculins i femenins en SB1-SB13 i els 50 metres esquena, els 50 metres braça mixte promoció i els 25 metres lliures promoció en la categoria S15. En SM1-SM4 es va nedar els 150 metres estils masculins i femenins, els 200 metre sbraça masculins i femenins en SB4-SB13, els 100 metres papallona masculina i femenina en la categoria S5-S13 i els 400 metres lliures femenins i masculins en S6-S13.