La pista de gel registra prop de 700 patinadors el primer cap de setmana

3118
Pista de gel

Del 8 de desembre al 7 de gener, s’ha instal·lat a l’annexa del Pavelló Esportiu Municipal una pista de gel natural de 450 metres quadrats. Un total de 680 persones van gaudir-ne el primer cap de setmana d’obertura. Alumnes de 2n i 6è de totes les escoles de Martorell estan fent, els matins d’aquesta setmana, un curset de patinatge.

Per primera vegada, Martorell allotja una atracció hivernal d’aquestes característiques amb l’objectiu de promocionar l’esport i dinamitzar les compres nadalenques, a través de descomptes per a la pista que ofereixen els paradistes del Mercat Municipal Les Bòbiles i els comerços de Nou Martorell.

La regidora d’Esports, Belén Leiva, ha valorat molt positivament els usos de la pista durant els primers dies de funcionament, i ha dit que “estem molt satisfets amb la rebuda per part del poble. Moltes poblacions del voltant feien aquesta activitat a l’hivern, ho havíem intentat altres anys i ens haviem trobat amb alguna dificultat, però aquest any hem trobat l’espai adient per fer-ho”.

Belén Leiva, regidora d'Esports

L’entrada a la pista costa 5€ per a un temps de 30 minuts i 6€ per a un ús de 45 minuts, incloent-hi el lloguer de patins. La regidora Belén Leiva ha recordat que “tots els martorellencs tenen opció a una entrada nominal amb el 40% descompte”. Aquestes es podran recollir a les oficines del PMSAPM (Pavelló Esportiu Municipal, CIES, CE La Vila, Complex Educatiu Torrent de Llops i Oficina de serveis generals de La Vila).

Belén Leiva, regidora d'Esports

Durant els dies que la pista de gel romandrà a Martorell, se succeiran les activitats lúdiques i nadalenques. Així, el 24 de desembre rebrà la visita del Pare Noel, d’11.30h a 12.30h, i la d’un patge de Ses Majestats els Reis d’Orient el dia 5 a la mateixa hora, que patinarà amb tots els nens i nenes. Els dissabtes 16, 23 i 30 de desembre hi haurà música en directe, a partir de les 19.30h.

Horaris de la pista

L’horari habitual de la pista de gel és de dilluns a dijous i diumenges, de 10.00h a 14.00h i 17.00h a 22.00h, i divendres i dissabtes, de 10.00h a 14.00h i de 17:00h a 00.00h. El 24 i 31 de desembre i el 5 de gener la pista només obrirà als matins i el 6 de gener a la tarda i fins la mitjanit. Hi haurà tres nits golfes la Nit de Nadal a partir de les 00.00h i els dies de Nadal i Sant Esteve, des de les 18.00h.