La Policia Local col·labora en un operatiu contra un grup responsable d’introduir haixix per la costa del Garraf

1099

La Guàrdia Civil ha detingut vuit persones en un operatiu policial iniciat aquesta matinada en diversos municipis contra un grup criminal vinculat al tràfic d’haixix. En concret, s’han fet una vintena d’entrades i escorcolls a Martorell, amb la col·laboració de la Policia Local de la localitat, Sant Andreu de la Barca, Terrassa, Sant Vicenç dels Horts, Piera, Castellbisbal i Reus. Dels vuit detinguts, tres són de Martorell.

Entre els detinguts hi ha els objectius principals i líders de l’estructura criminal. L’operatiu està coordinat pel jutjat d’instrucció número 2 de Sagunt. El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat de l’Ajuntament de Martorell, Lluís Sagarra, ha explicat que “ja fa dies que estem treballant amb la Guàrdia Civil un tema de salut pública, concretament de tràfic de drogues a diversos llocs de Martorell. Aquest matí s’han concretat mitjançant entrades en diversos locals de Can Carreres i El Pla. El resultat ha sigut d’una desena de persones investigades i s’han clausurat diversos llocs que hi havia tràfic de drogues. L’operatiu està relacionat amb una investigació iniciada aquest estiu després que s’interceptessin unes llanxes a la comarca del Garraf”.

Lluís Sagarra, regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat

El dispositiu, batejat com ‘operació Infinit’ és la continuació de les investigacions de l’operació ‘Rescatada’, que va permetre interceptar a l’estiu un intent d’introduir 4,5 tones d’haixix a través de la costa del Garraf. En aquell moment es van interceptar dos camions amb 4,5 tones quan s’havia realitzat el contraban d’haixix a la costa del Garraf. Llavors es van detenir 17 persones i es van comissar armes de guerra i armes curtes de foc.