La Policia Local incorpora 13 nous agents per millorar la seguretat ciutadana

1715
Incorporació 13 agents a la Policia Local

La Sala de Plens de l’Ajuntament ha acollit aquest matí la presa de possessió de 13 nous agents de la Policia Local. L’acte ha estat presidit per l’alcalde Xavier Fonollosa, el regidor de Seguretat Ciutadana, Lluís Sagarra, i el cap de la Policia Local, Alfonso Sánchez. Els nous agents han estat cridats, un per un, per rebre les seves credencials.

L’alcalde ha posat de manifest la importància del cos per al municipi i la intenció de treballar perquè el servei de seguretat ciutadana sigui “efectiu i eficient”. “Això només ho podem aconseguir si tenim una policia moderna, renovada i amb unitats específiques, a través d’un bon cos policial i amb la vostra implicació”. 

A més, Fonollosa ha reconegut que “tota la feina que fa la Policia Local reverteix en la seguretat dels ciutadans i ciutadanes”. “Per tant, hem de canviar la visió antiga dels Cossos de Seguretat, com a persones llunyanes i sancionadores, per una nova concepció de persones properes als ciutadans, i que els ajuden a resoldre els seus problemes, com ho pretenem des de tots els departaments de l’Ajuntament. Tenim una gran Policia Local al nostre municipi. Benvinguts”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Per la seva part, el regidor de Seguretat Ciutadana, Lluís Sagarra, que s’ha compromès a “continuar avançant i treballant per millorar els serveis del municipi”. “Estem molt contents de donar la benvinguda a 13 nous agents de la Policia Local, que ens ha d’ajudar a estar més a prop dels martorellencs i martorellenques”.

Lluís Sagarra, regidor de Seguretat Ciutadana

El cap de la Policia Local de Martorell, Alfonso Sánchez, ha demanat continuar amb l’ampliació del nombre d’agents al cos “a fi d’atendre la demanda actual del municipi que en els últims anys està creixent exponencialment. Es tracta de comptar amb una plantilla més formada i preparada que ofereixi un servei de seguretat ciutadana de qualitat, acord amb el nostre municipi”.

Alfonso Sánchez, cap de la Policia Local de Martorell

En total, la Policia Local compta amb uns 43 agents a Martorell que s’encarreguen de preservar la seguretat ciutadana.