La Policia Local desmantella una plantació de marihuana i en deté els dos responsables

1186

La Policia Local de Martorell ha detingut dos homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i un altre de defraudacions elèctriques. Els detinguts utilitzaven un local comercial del barri de Torrent de Llops per a la producció de marihuana. L’operatiu, que a permès decomissar prop de 900 plantes de mahihuana i eines per al seu cultiu, es va iniciar per la col·laboració d’uns ciutadans que van informar la policia de moviments i olors sospitosos en aquest local.

Com a resultat de la investigació duta a terme per la Policia Local, s’ha detingut Francisco G.H., veí de Martorell, i Juan Manuel C.G., veí de Terrassa. Dins del local comercial, els agents ha intervingut 880 plantes de marihuana de diverses mides i eines i productes necessaris per al seu cultiu, concretament: 22 pantalles reflectants, un extractor industrial, 15 bombetes halògenes, 4 transformadors, 97 galledes, 28 torretes, 22 litres de fumigadors, un aparell d’osmosi i fertilitzants.

Durant la inspecció de la instal·lació on s’ha desmantellat la plantació també s’ha detectat que el local obtenia, de forma il·lícita, el subministrament elèctric del quadre de comptadors de la finca, motiu pel qual també s’atribueix als detinguts un pressumpte delicte de defraudació elèctrica.